Повернення «лихих 90-их» та неймовірна історія бійця АТО: сьогодні в програмі «Гроші»

Повернення «лихих 90-их» та неймовірна історія бійця АТО: сьогодні в програмі «Гроші»

Сьогодні о 22:00 журналісти програми «Гроші» розкажуть про нечуваний вибух злочинності, повернення «крадіїв в законі» та появу нових зухвалих способів розбою.

Поділитися:

Олександр Дубінський закликає шукати незадеклароване майно чиновниківВикрадення автівок на очах у власників, квартирні пограбування, напади на жінок та розбої – це неповний перелік злочинів, що були поширені у «лихі 90-ті», та які знову повернулися на вулиці міст.

У програмі «Гроші» покажуть методи, за якими нині працюють злодії, старі і нові схеми грабунку українців, а також розкажуть про повернення «крадіїв в законі». Виявляється, сутички між ними роблять з українців заручників бандитської війни.

Більше того, авторам проекту вдалося записати відверті зізнання одного з представників злочинного світу, який розповідає, хто, де і як орудує в ньому. Також журналісти програми покажуть, куди діваються викраденні автомобілі та дадуть поради про те, як убезпечити себе від угону та як розшукати вкрадену власність самостійно.

Окрім цього, ведучий програми «Гроші» Олександр Дубінський розкаже неймовірне продовження історії демобілізованого бійця АТО, який довгий час був вимушений жити в землянці разом із вагітною дружиною через відсутність власного житла. До речі, після сюжету в програмі «Гроші», родина військового врешті отримала будинок.

Ще однією темою програми стане нещодавній скандал, пов’язаний з родиною Ющенка. Так Генеральною прокуратурою України була відкрила кримінальна справа за фактами розкрадання коштів з фонду «Україна 3000». Під патронатом Катерини Ющенко він зібрав з українців сотні мільйонів гривень на будівництво дитячої «Лікарні майбутнього», однак, крім фундаменту й досі нічого не побудовано.

Дивіться програму «Гроші» на телеканалі 1+1 щопонеділка о 22:00.