У програмі «Гроші» депутат, який спробував прожити на «мінімалку» та люди, які «нагріли» Київ

У програмі «Гроші» депутат, який спробував прожити на «мінімалку» та люди, які «нагріли» Київ
1plus1.ua

Сьогодні, 6 лютого, до ефіру телеканалу 1+1 з новим телесезоном повертається програма «Гроші».

Поділитися:

Основною темою випуску стане розслідування щодо підвищення комунальних платежів, а також підприємств, що обслуговують столицю. Авторам проекту вдалося знайти відповіді на питання, які протягом останніх місяців бентежать киян: до кого в кишеню йдуть тисячі гривень за комунальні послуги? Хто керує комунальними підприємствами, які, до слова, вже давно не належать місту? Де живуть та на чому їздять їх керівники?

Ще однією темою програми стане підвищення прожиткового мінімуму: чи можливо прожити на 3200 гривень? Журналісти спробували це перевірити, запросивши одного з народних депутатів помінятися місцями з пересічним громадянином, та проіснувати місяць на сумнозвісну «мінімалку». Що з цього вийшло – дивіться у сьогоднішньому випуску.

Окрім цього, «Гроші» провели власне розслідування серії нахабних пограбувань на Кіровоградщині, де люди у поліцейській формі, не боячись ані камер спостереження, ані свідків, методично грабують ювелірні крамниці.

Не менш нахабну аферу виявила редакція проекту і на Київщині. Так, шахраї пропонують людям земельні ділянки, за оформлення яких просять лише 5 тисяч гривень, з майбутнім викупом землі вже за начебто 75 тисяч, а, отримавши кошти, просто зникають. «Гроші» розкажуть, як виявити аферистів та не стати їх черговою жертвою.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі «Гроші» сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.