У програмі «Гроші» розкажуть про закриття відомих сайтів «Fs.to» і «Ex.ua»

Сьогодні о 22:00 програма «Гроші» покаже нову серію сенсаційних сюжетів для телеглядачів каналу 1+1.

Поділитися:

Журналісти проекту підводять підсумки так званої «чорної п’яниціЧорна п’ятниця: Які товари вигідно купувати в період розпродажу». Як реагували українці на анонсовані «шалені знижки» у магазинах та торговельних центрах, чи були ці знижки насправді, та як пройшла «чорна п'ятниця» в найдорожчому елітному магазині країни «Sanahunt», де скуповуються депутати Верховної ради.

«Гроші» продовжують розслідування скандалу з його роботою та розкажуть, чи правда, що VIP-товари завозяться напівконтрабандним шляхом.

Другою темою випуску стане продовження розслідування скандалу з аферами на митниці. «Гроші» уважно стежать за діяльністю начальника митного пункту «Столичний» та вже готові розповісти телеглядачам про нові факти й докази його корупційних схем.

Окрім цього, «Гроші» підготували соціальний репортаж, присвячений протиправним діям, направленим на дітей з інтернатів. Автори проекту дізналися шокуючі подробиці про випадки знущань над підлітками, а також реальні історії про сексуальне рабство, до якого змушують вихованців інтернатів.

Крім того, журналісти  розкриють деталі нещодавнього скандалу в Харкові, де була затримана співробітниця інтернату, яка намагалася продати дитину за 10 тисяч гривень на органи.

Також «Гроші» підготували окремий матеріал про те, як проходить боротьба з піратством. Зокрема, журналіст розібрались в історії закриття відомих файлообмінних сайтів «Fs.to» і «Ex.ua», та спробували з’ясувати чому новий закон, однією з основних цілей якого є посилення захисту інтелектуальної власності та боротьба з піратством у сфері кінематографії, в тому числі в мережі Інтернет, спричинив такий супротив і безліч суперечок. Чи допоможе цей закон у захисті інтелектуальної власності, або навпаки буде стимулювати нехтування авторським правом?

Про це та інше дізнавайтеся у програмі «Гроші» сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.