Серіал Хазяйка продовжує утримувати позиції лідера

Хазяйка
Серіал Хазяйка продовжує утримувати позиції лідера

За результатами тижня 29 лютого -3 березня 24-серійна драма Хазяйка виробництва 1+1 Production очолює ТОП рейтингових продуктів на українському телебаченні.

Поділитися:

За результатами тижня 29 лютого – 3 березня 24-серійна драма Хазяйка виробництва "1+1 Production" очолює ТОП рейтингових продуктів на українському телебаченні.Найпопулярнішою стала серія, що пройшла в четвер, 3 березня, з показниками – рейтинг 6,8%, доля – 17,5%.

"Будь-який довгий проект – це проміжок життя десятків людей. Робота над проектом тривала близько року, і ці шість тижнів ефіру стали для нас великим випробуванням, великою перевіркою та безцінним досвідом. Ми раді, що в оточенні сильних конкурентів наша історія любові та надії знайшла свого глядача", - коментує Олена Васильєва, головний редактор серіалів і фільмів "1+1"

Вже другий тиждень поспіль серіал Хазяйка продовжує утримувати позиції лідера слоту – середня доля 4 серій з 29 лютого по 3 березня склала 16,7%.

ТОП-6 каналів у слоті т/с Хазяйка у понеділок-четвер (18-54 (Україна).

"Незважаючи на те, що для нас це перший досвід виробництва праймової багатосерійної драми, всупереч сильному конкурентному оточенню, ми змогли досягти вражаючих результатів і не збираємось зупинятись на досягнутому. Нас надихають наші перші, впевнені кроки", - коментує Вікторія Лєзіна, генеральний продюсер "1+1 Production"

Нагадаємо, що серіал Хазяйка на минулому тижні потратив на перше місце ТОП-запитів у Google.

Серіал наближається до розв'язки, і уже на наступному тижні глядачі побачать заключні серії драми Хазяйка. У четвер, 10 березня, телеканал 1+1 покаже одразу 2 серії поспіль.

Серіал Хазяйка 20 серія від 03.03.2016 онлайн на 1+1:

Новини по темі