Чи пройшла інспекцію Фреймут поліція Полтави

Патрульна поліція Полтави здивувала Ольгу Фреймут і її колегу-іноземця.

Поділитися:

Ольга Фреймут влаштує екзамен полтавській поліціїОдин із експертів «Новий інспектор Фреймут. Міста» влаштував у Полтаві справжнє розслідування. Журналіст-поліцейський із Нової Зеландії Джаред Морган перевірив, наскільки сумлінно його колеги з Полтави виконують свої обов’язки.

На прохання Ольги Фреймут іноземець стежив за поліцейською патрульною машиною. За одну ніч було небагато викликів поліції, проте це не завадило Джареду Моргану оцінити роботу своїх колег.

Полтава підтверджує статус безпечного міста. Полісмени діють за правилами, але англійську їм треба підтягнути, – висновкував експерт.

Результати приємно вразила Ольгу ФреймутОльга Фреймут і батько її дитини вперше разом з'явилися на публіці. Патрульна поліція Полтави старанно охороняє жителів, а її начальник на прохання ведучої 1+1 навіть здав норматив з бігу стометрівки і показав чудові результати.

Доказом безпеки вулиць міста також стало те, що велосипед та килим, залишений командою проекту вночі на провулках Полтави для експерименту, ніхто не вкрав. У результаті перевірки інспектора, поліція отримала нагороду «Гордість міста».

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, в якому супермаркеті інспектор Фреймут зафіксувала найвищий рівень антисанітарії.