На зйомках нового проекту Ользі Фреймут довелося ризикувати життям

На зйомках нового проекту Ользі Фреймут довелося ризикувати життям

Під час роботи над проектом «Новий інспектор Фреймут. Міста» популярна телеведуча змушена була йти на ризик.

Поділитися:

Ольгу Фреймут побив директор м’ясокомбінату (фото)Уже 1 листопада о 22:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста». У першому випуску телеглядачі побачать інспекцію одного з восьми міст України, які потрапили до проекту. Телеведуча перевіряє кожне місто за п'ятьма критеріями: освіта, безпека, їжа, медицина та еліта. А її таємні агенти починають перевірки задовго до приїзду ведучої.

Незважаючи на те, що програма «Новий інспектор Фреймут. Міста» ще не вийшла в ефір, вона вже викликала суспільний резонанс. Команда проекту співпрацює з авторитетними міжнародними організаціями та Інститутом суспільно-економічних досліджень (ІСЕД), що дозволяє отримувати актуальну, а часто провокативну, інформацію.

Так нещодавно Ольгу Фреймут побив директор хмельницького м’ясокомбінату «Проскурів М’ясо». Під час інспекції він налетів на таємних агентів та зірку каналу 1+1, а потім щодуху вдарив її по спині.

Однак це не єдиний випадок, коли Ольга Фреймут ризикувала своїм життям під час зйомок. В інтерв’ю для «Теленеделя» ведуча розповіла, що в Херсоні вона була присутня на операції по боротьбі з наркотиками.

У присутності адвоката на спеціальному сайті команда замовила наркотики. Потім знімальна група півдня чекала, коли на точку привезуть товар. Вечері, коли вже вирішили, що нічого не буде, наш агент отримав «посилку».

Команда «Новий інспектор Фреймут. Міста» викликала оперативно-слідчу групу і зняла сюжет, хоча це було заплановано на ранок.

Для повноцінної перевірки міст України ведучій часто доводиться ризикувати і робити неприємні речі.

Я люблю чистоту, а зараз доводиться, наприклад, заглядати в смітники у пошуках шприців або інспектувати лікарні. Голки після хворих там зазвичай не утилізують, а просто викидають.

Ольга Фреймут зізнається, що такі інспекції проводити нелегко. Часто ведуча ловить себе на думці, що подібного команда ще ніколи не робила.

Дивіться перший випуск проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» на «1+1» у вівторок, 1 листопада, о 22.00.