Ольга Фреймут допоможе онкохворим

Ольга Фреймут допоможе онкохворим
1plus1.ua

Ведуча 1+1 поділиться секретами свого успіху та розкаже, що таке кодекс Справжньої леді.

Поділитися:

Ольга Фреймут розповіла, як не стати жертвою цілителів-шахраїв13 грудня ведуча 1+1 Ольга Фреймут поділиться секретами свого успіху на великому благодійному заході Charity WOMAN HUB та допоможе зібрати кошти для онкохворих.

Ведуча «Новий інспектор Фреймут. Міста» готує цікаву програму для жінок, яка надихне їх на нові цілі та допоможе повірити у себе. Поради Ольги Фреймут будуть особливо корисні тим, хто планує позитивні зміни в роботі чи просто мріє стати щасливішим напередодні Нового року.

Зірка поділиться секретами свого успіху та розповість, як їй вдається завжди досягати того, чого вона прагне. Ольга Фреймут розповість, як їй вдається поєднувати бізнес і материнство, а також розповість про інструменти для самовдосконалення та кар’єрного зросту.

Окрім цього, на майстер-класі Ольга Фреймут розкаже про свої правила і кодекс Справжньої леді. Компанію їй складе Наталя Адаменко, бізнес-тренер та експерт з етикету й дипломатичного протоколу, яка долучилася до створення книги «Де їсть і [з ким] спить Фреймут», виданої торік.

Усі зібрані кошти будуть направлені до Національного інституту раку МОЗ України.

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут зачарувала святковим українським костюмом XIX сторіччя.