Ольга Фреймут перевірить виробника молока, яке п'є її сім'я

Ольга Фреймут разом з командою експертів і таємних агентів перевірила місто Черкаси.

Поділитися:

Проект «Новий інспектор Фреймут. Міста» на «1+1» продовжує відкривати правду жителям про міську владу і вказувати на помилки в роботі громадських закладів, сприяючи тим самим позитивним змінам і підвищенню рівня життя українців.

Ольга Фреймут разом з командою експертів і таємних агентів перевірила місто Черкаси. Телеведуча відгукнулася на численні прохання жителів і проінспектувала сумнозвісний пологовий будинок №2, в якому спостерігається збільшення рівня смертності серед новонароджених. Ольгу Фреймут глибоко вразила історія молодої мами, яка втратила дитину через недбалість і байдужість лікарів.

У новому випуску програми «Новий інспектор Фреймут. Міста» телеведуча змусить винуватців трагедії відверто відповісти на питання про свою роботу. Чи зійде лікарям з рук загибель новонароджених дітей, дивіться сьогодні о 22.00 на «1+1».

Крім того, під час перевірки Черкас Ольга Фреймут проінспектувала один з найбільших виробників молочних продуктів в Україні - завод «Волошкове поле», продукцію якого споживає сім'я телеведучої. Команда проекту не тільки перевірить санітарний стан приміщень, обладнання та навіть рук директора підприємства, а й дізнається, чи додають в молоко антибіотики.

Цікаво, що вперше за час зйомок проекту мер міста не побоявся запросити Ольгу Фреймут до себе додому. Як живе міський голова Черкас, можна буде побачити в сьогоднішньому випуску програми.

Нагадаємо, Ольга Фреймут разом з командою професійних експертів і таємних агентів перевіряє міста України за п'ятьма критеріями: їжа, освіту, еліта, безпека, медицина. Під час перевірок телеведуча не тільки вказує на випадки халатності працівників медичної сфери, помилки в роботі підприємств і управлінні містом, а й показує, як насправді живуть міські чиновники, що приховують мери від городян.

Цікаво, що інспекції Ольги Фреймут не раз допомагали звернути увагу міської влади на існуючі проблеми жителів і вирішити їх. Так, в Полтаві за рахунок міського бюджету відремонтували аварійний будинок, в Хусті виділили гроші на реконструкцію пологового будинку, а в Бердянську почався ремонт школи № 9.

Чим загрожує здоров'ю вживання молочної продукції одного з найбільших виробників в країні, чи понесуть відповідальність лікарі черкаського пологового будинку за недбалість у роботі і смерть дітей, дивіться у новому випуску програми «Новий інспектор Фреймут. Міста» сьогодні о 22.00 на «1+1».