Ольга Фреймут зачарувала святковим українським костюмом XIX сторіччя (фото)

Зірка 1+1 знялася у розкішному вбранні для благодійного проекту.

Поділитися:

Ведуча «Новий інспектор Фреймут. Міста» Ольга Фреймут знялася у чарівній фотосесіїТіна Кароль приміряла українське весільне вбрання в рамках благодійного проекту «Щирі». Зірка 1+1 приміряла традиційний святковий костюм лемків, який виготовили близько 150 років тому.

Благодійний проект «Щирі» покликаний зберегти український одяг та поширити інтерес до української національної культури. Усі зібрані кошти підуть на підтримку регіональних музеїв України.

Українське вбрання, як і мова, – це солідарність народу. Якщо його не зберегти, втратимо націю. Ось чому я з гордістю надягла лемківське вбрання XIX століття, – прокоментувала ведуча 1+1 Ольга Фреймут.

Щоб якомога точніше відтворити автентичне вбрання різних регіонів України, знімальну групу консультували представники Українського інституту історії моди, а для фотосесій зібрали найкращі вбрання кінця XIX – початку ХХ століття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко зачарувала своїм образом в українському вбранні (фото)

У такому стилі точно вбиралися мої прапрабабусі. Я відчула неймовірну енергетику, яка позначилася навіть на виразі обличчя і змусила випрямити спину, – поділилася враженнями телеведуча.

Благодійну ініціативу також підтримали ведучі 1+1 та друзі каналу Тіна Кароль, Олена Кравець, Соломія Вітвіцька та Марічка Падалко.

Виставка проекту «Щирі» відбудеться вже 9 грудня в ТЦ «Домосфера». А передзамовлення календаря з фото зірок можна зробити, заповнивши форму за посиланням.