Ольгу Фреймут побив директор м’ясокомбінату (фото)

Від сильного удару у телеведучої залишився великий синець на спині.

Поділитися:

Сьогодні, 20 жовтня, під час зйомок проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» у Хмельницькому Ольгу ФреймутЯкої дієти дотримується Ольга Фреймут вдарив директор м’ясокомбінату.

Телеведуча відгукнулася на прохання глядачів перевірити місцевий м’ясокомбінат «Проскурів М’ясо», на який жителі міста неодноразово скаржилися через кров, що витікає на городи, сморід та велику кількість щурів.

8 найкращих образів інспектора ФреймутТаємні агенти, які працювали на м’ясокомбінаті, підтвердили нарікання хмельничан. Слід зазначити, що продукцію компанії постачають дитячим садочкам та школам, продають у чисельних магазинах. Ольга Фреймут з командою проекту приїхала до м’ясокомбінату, щоб перевірити та побачити все на власні очі.

За словами Ольга Фреймут, ця інспекція була найжорстокіша і найкривавіша за всі сезони.

Я поїхала в "Проскурів М’ясо", бо кликали люди: не можуть закрити, а владу неодноразово просили. Коли ми з командою зайшли всередину, то в якийсь момент закляклися. Свиней не просто вбивають, а катують, – каже зірка 1+1.

Ольга Фреймут також розповіла, що на них налетів кремезний мужчина, почав видирати камери, кричати на неї. Потім чоловік перейшов на підозріло лагідну інтонацію і запропонував ведучі все показати. Ольга повірила.

Чоловік відчинив якісь двері (це був чорний вхід) і сильним ударом у спину виштовхав мене надвір. Потім на наших охоронців напали інші чоловіки, почалася бійка. Наші хлопці прикривали нас і захищали камери, – каже Ольга Фреймут.

Від сильного удару у телеведучої залишився великий синець на спині. Мати двох дітей Ольга Фреймут зазначає, що грубі дії та жорстока поведінка директора «Проскурівм’ясо» лише підтверджує правдивість нарікань місцевих жителів:

Ніхто не зважав на те, що ми журналісти; та навіть на те, що я жінка, заплющили очі... Така реакція персоналу є доказом того, що ми викрили їхнє беззаконня. Хотілося б, щоб директор комбінату був покараний.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, чому місцева влада боїться Ольгу Фреймут.