Пологовий будинок у Хусті шокував Україну (відео)

Ольга Фреймут надихнула чиновників зробити корисну інвестицію.

Поділитися:

Ольга Фреймут купила білизну з секонд-хенду в пологовому будинкуВедуча програми «Новий інспектор Фреймут. Міста» на всю країну показала, як в хустівському пологовому будинку викидають використані голки просто на смітник, в яких умовах доводиться жити майбутнім матусям і як заклад поступово перетворюється на розсадник тарганів.

Після інспекції пологового будинку Ольга Фреймут в місті Хуст, на стан закладу звернули увагу обласні чиновники. Вони пообіцяли знайти гроші для ремонту, який тут не проводили близько сорока років.

Вода подається до пологового будинку по годинах, а санітарний стан приміщень залишає бажати кращого, – обурюється Ольга Фреймут.

Ольга Фреймут: «Ми хочемо навчити владу розмовляти із тими, кому вона служить»Користувачі соцмереж також обурені станом пологового будинку. Після перегляду «Новий інспектор Фреймут. Міста» юзери почали активне обговорення.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що на реконструкцію водопровідно-каналізаційної системи обіцяють виділити 150 тис. грн. Ще 22 млн підуть на те, щоб ввести в експлуатацію новий корпус.

Нагадаємо, що 1-го листопада на 1+1 відбулася прем'єра проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста», в якому Ольга Фреймут перевіряє міста України за п'ятьма критеріями – медицина, безпека, освіта, їжа та еліта населених пунктів.

У першому випуску програми телеведуча не лише проінспектувала місто Хуст, а й подарувала шість лавиць від компанії «Нова Будова» і ЖК «Щасливий».

Зауважимо, що нещодавно Ольга Фреймут розповіла, як поєднує роботу і материнство.

Нові випуски проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» дивіться щовівторка о 22.00 на 1+1.