Стиліст каналу «1+1» розповіла, як створювались образи Ольги Фреймут для першої фотосесії після вагітності

Стиліст каналу «1+1» розповіла, як створювались образи Ольги Фреймут для першої фотосесії після вагітності

Головний стиліст каналу «1+1» Ольга Слонь зазначила, що у Фреймут прекрасний смак і природне відчуття стилю.

Поділитися:

Головний стиліст каналу «1+1» Ольга Слонь розповіла про те, як створювалися образи ведучої Ольги Фреймут для фотосесії журналу «Караван історій».

Ольга Слонь зазначає, що, обираючи вбрання, команда стилістів намагалася передати жіночність ведучої і підкреслити делікатність її статусу молодої мами:

Це була перша фотосесія Ольги після народження сина. Нам хотілося зберегти романтичний і ніжний образ, підкреслити його контрастним урбаністичним пейзажем на фоні. Для такої відповідальної фотосесії ми вирішили вибрати для Ольги два образи - світле, ніжне убрання і чорну, більш романтичну і шалено елегантну сукню.

На одному з фото на Ользі Фреймут - легка кремова сукня Chloe. Ольга Слонь зазначила, що всі образи, в яких постала Ольга, відображають останні модні тенденції.

Чорна сукня з вишуканим мереживом і прозорими стрічками - від молодого британського бренду Self Portrait, який вже користується популярністю серед європейських знаменитостей.

Оля є прихильницею Коко Шанель, а профільним кольором дизайнера був саме чорний. Тому вибір цієї сукні символічний. Крім того, вона дуже личить ведучій і підкреслює витонченість її фігури, - зазначає Ольга Слонь.

Головний стиліст каналу «1+1» Ольга Слонь відзначає прекрасний смак телеведучої і її природне відчуття стилю:

Ольга Фреймут - одна з небагатьох ведучих на українському телебаченні, якій притаманне внутрішнє відчуття елегантності. Оля сама точно знає, що їй пасує, а що - ні, і часто бере активну участь у виборі речей для зйомок. Її образи завжди дуже вишукані.

Головний стиліст каналу 1+1 Ольга Слонь

Над образом Ольги Фреймут працювали професійні майстри. Так, макіяж для ведучої робила візажист Анжела Посохова, а над зачісками працював Ігор Ломов.

Цікаво, що Ольга Фреймут завжди бере активну участь у підборі убрання для зйомок програми «Новий інспектор Фреймут. Міста» на «1+1», яка стартує в листопаді.