Ведуча телеканалу 1+1 Ольга Фреймут проінспектує міста у новому проекті

Ольга Фреймут проінспектує міста у новому проекті на 1+1

Ольга Фреймут проінспектує навчальні заклади, чистоту доріг і повітря, оцінить якість закладів харчування.

Поділитися:

Ольга Фреймут зворушила світлиною з похресницею1+1 Продакшн на замовлення телеканалу 1+1 розпочав роботу над новим проектом, в якому телеведуча Ольга Фреймут проведе глобальні інспекції міст України і допоможе їм зробити крок вперед на шляху до успіху і процвітання.

Ведуча більше не обмежується інспекціями окремих установ різних сфер життя. У новому проекті Ольга Фреймут перевірить цілі міста і визначить, наскільки комфортно там жити звичайним українцям.

Нам пощастило з географією – час перестати перекладати відповідальність на інших. Ми з командою перевіримо міста на «добро і зло», вкажемо на проблеми і дамо пораду, – каже Ольга.

Особисто, а також за допомогою таємних агентів, Ольга Фреймут проінспектує навчальні заклади, медичні установи, чистоту доріг, повітря і води, оцінить безпеку і якість закладів харчування. Не залишиться без уваги і життя міської еліти. У новому проекті телеведуча з'ясує, наскільки чесні міські чиновники.

На думку Ольги Фреймут, багато міст нашої країни можуть стати більш розвиненими, а життя в них – комфортнішим, якщо об'єднати зусилля міських громад і почати діяти:

Хочу проектом присоромити тих, хто нарікає на уряд, аби не на себе. Я наважуюся мріяти, що мій непомітний Новий Розділ зможе стати колись маленьким Річмондом. Варто лише почати діяти. Адже Європа – це не тільки міста-велетні, але і Кембридж, Канни, Люблін. 

За допомогою професіоналів для кожного проінспектованого міста буде складено план, який допоможе йому стати більш успішним.

Старт нового проекту з Ольгою Фреймут від 1+1 Продакшн запланований на телеканалі 1+1 на осінь.