Тіна Кароль про чоловіка своєї мрії: «Якби не він, я б давно здалась»

У відвертому інтерв’ю співачка поділилась досі невідомими подробицями свого особистого життя.

Поділитися:

Вчора відбулася прем’єра фільму Інтонації Тіни Кароль. Відверте інтерв’ю співачки вражає своєю щирістю та зворушливістю. Під час розмови Тіна зізналася, що чоловіком її мрії є син Веніамін. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки про фільм Тіни Кароль: «Це сповідь сильної жінки про самотність»

Якби не він, я б давно здалась. Він подорослішав, коли Жені не стало. (прим. ред. Євген Огір - чоловік Тіни Кароль, якого не стало у 2013 році)

Тіна Кароль додає, що Веня не любить святкувати мамин день народження, адже розуміє, що в це свято вони повинні бути разом - мама, тато і він. 

«В своєму житті я зробила непростий вибір - у 6,5 років я віддала свого єдиного сина вчитися в Англію. Мої батьки не розуміли цього, дуже плакали. Однак зараз вони мені дякують», - зізнається співачка. 

Тіна також розповіла, що зараз її син може перекласти на англійську свої думки. Його виховує суспільство, не забуваючи про українські традиції. 

Я вірю, що дякуючи своїм знанням, колись мій син зможе зробити щось корисне для нашої країни. 

Тіна Кароль хоче, аби її син пишався нею й там, за кордоном, і це для неї є великою мотивацією. 

«Маленька дівчинка, яка живе всередині мене, завжди буде шукати надійне плече. Чоловіче надійне плече. Свою сексуальну жіночу енергетику на сцені, якої багато, і про яку багато хто говорить, я черпаю в своїй самотності. Я не витрачаю її ментально і фізично. І всю свою пристрасть я віддаю на сцені, де відчуваю збудження».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль про стосунки з чоловіками: «У мій човник іноді сідають пасажири»