Тіна Кароль: «Самотність переслідуватиме, навіть якщо я вийду заміж»

Співачка зізналася, чому червона помада стала її «візитівкою».

Поділитися:

Вчора відбулася прем'єра музичного фільму-сповіді Інтонації Тіни Кароль, у якому співачка поділилась досі невідомими подробицями свого особистого життя, розповіла, як протистояла труднощам і власним комплексам, порадила, як не втратити себе і знайти сили рухатися далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль про чоловіка своєї мрії: «Якби не він, я б давно здалась»

Під час інтерв'ю Тіна зізналася, що самотність переслідуватиме її протягом усього життєвого шляху, адже частинка серця померла. 

«Ти не можеш нічого із цим зробити. Не можеш перестати писати SMS на старий номер чи писати на свою ж пошту. Коли ти перестанеш почуватися самотньою? Для мене це запитання схоже на смикання за косички», - розповідає Тіна. 

Співачка зауважує, що ще 6 років тому її ніхто не зміг би уявити такою, яка вона є зараз:

Червона помада приховує сльози в очах. Це яскравий акцент та відволікаючий маневр, який допомагає сховати печаль і тугу. Ця помада стала символом жіночності, символом: «Я все ще». 

Крім цього, співачка розповіла, що після смерті чоловіка щоранку читає молитву вдови із Біблії. Співачка радить прочитати цей фрагмент і зрозуміти, що відчуває жінка, коханого якої більше немає на світі. 

«Вперше я читала молитву протягом чотирьох годин. Я змусила себе це зробити. За словами цієї молитви я повинна була прийняти розлуку. Смерть зумовлена часом. Але ми вже говорили, що часу не існує, а отже, смерті у кохання не існує».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки про фільм Тіни Кароль: «Це сповідь сильної жінки про самотність»