У Антона Лірника нова «дружина» (фото)

Антон Лірник шокував своїх прихильників інформацією, що в нього нова дружина.

Поділитися:

Антон Лірник повністю оголився для серіалу 1+1Осінній сезон найоптимістичніших серіалів на телеканалі 1+1 не дозволить сумувати ні на хвилинку. Вже 24 жовтня о 21:00 відбудеться прем'єра 16-серійної комедії «Кандидат». Глядачі матимуть змогу зазирнути у світ політтехнологій та щиро посміятися з того, що там відбувається.

За сюжетом діючий мер міста, розуміючи, що у найближчій передвиборній гонці йому не вистачить голосів для перемоги, вирішує взяти технічного кандидата, який би у подальшому відмовився від участі у виборах на його користь. Вибір припав на директора ковбасного заводу Олексія Калача.

ЧИТАЙТЕ Передвиборчу програму Олексія Олексійовича Калача

Однак за кожним успішним чоловіком стоїть сильна жінка. Як кажуть: кандидат без дружини, як парламент без спікера. У випадку Калача, вона ще й має вибуховий характер і намагається отримати вигоду з усього, що відбувається з її чоловіком.

Акторка Леся Самаєва, яка зіграла Богдану Калач, розповіла, як їй було відчувати себе дружиною політика.

Розкажіть про свою героїню. Чим особлива Богдана – дружина Олексія Калача?

Моя героїня – це, безумовно живчик. Вона саме та людина, яка ніколи не здається, яка вміє підлаштуватися до життєвих обставин. Вона легка людина, що йде з посмішкою по життю. Одним словом, легка людина.

Що для Богдани головне в житті?

З нею відбувається трансформація. Адже, якщо на початку для неї головна цінність – це успіх у кар’єрі, то пізніше вона переосмислює свої цінності. Вона закохується у Олексія Калача, героя Антона Лірника. Тож на перший план виходить кохання.

Як змінюються відносини вашої героїні Богдани і її чоловіка Олексія, коли він з директора ковбасного заводу «перекваліфіковується» у політика.

Дуже цікаві взаємини між цими героями. На початку Богдана ставиться до чоловіка абсолютно цинічно, хоче використати його успіх у своїх інтересах. Однак поступово вона по-справжньому закохується. Богдана – вірна дружина, яка підтримує свого чоловіка.

Так, вона імпульсивна, може влаштувати справжню катастрофу через ревнощі, а потім шкодувати про це. Характер Богдани дуже цікавий, адже вона щира, відкрита, але імпульсивна.

Чого може навчити Богдана?

В першу чергу оптимізму. На прикладі Богдани можна навчитися вірити в майбутнє, коли ви відкриті до життя і йдете до нього з посмішкою.

Чи було вам складно перевтілюватися у дружину політика?

Завдяки прекрасній атмосфері на знімальному майданчику та команді, мені не було складно. Під час зйомок ми багато жартували, тому перевтілитися вдалося легко. На мою думку, так і має народжуватися комедія – легко, приємно і смішно.

У нас була дуже гарна команда. Підібрали надзвичайних людей, які створили чудову атмосферу. Усі підтримували одне одного, тому я йшла на роботу як на свято.

Що у вас спільного з дружиною екс-директора ковбасного заводу Богданою?

Спільних рис у нас небагато. Однак мені було дуже приємно грати Богдану. Я не авантюрна, не імпульсивна. Однак стати такою в кадрі мені допомогла щира симпатія до дружини Калача. 

Ще під час зйомок серіалу «Кандидат» я чи не вперше стала на підбори. Зазвичай я обираю зручне взуття, однак спеціально для зйомок навчилася ходити на височезних підборах.