У програмі «Вечірній Київ» оновлений склад ведучих

Студія «Квартал 95» розпочала підготовку осінньої прем’єри ще кілька місяців тому. Читайте, чим дивуватиме «Вечірній Київ».

Поділитися:

Студія «Квартал 95» розпочала підготовку осінньої прем’єри ще кілька місяців тому. Тепер у програмі буде ще більше гумору, яскравих історій і навіть міні-серіалів!

Оновлений формат «Вечірнього Києва» глядачі каналу «1+1» побачать з новими декораціями, новою структурою, та з колишнім ведучим Володимиром Зеленським в нових образах уже 14 жовтня. 

Днями відбулися зйомки проморолика нового сезону проекту. За сюжетом відео Володимир з’являється перед глядачами в найнесподіваніших образах, виконуючи одночасно відразу кілька ролей. 

 

«Вечірній Київ» запропонує кілька нових рубрик – гумористичних іронічних кіноісторій з новими героями, у яких багато хто впізнає сучасні прототипи.

Одна з історій вийде в ефірі проекту під назвою «Козак Гавриляк» – це авторське короткометражне гумористичне кіно в жанрі український політичний артхаус з одним героєм, роль якого виконає Євген Кошовий.

Друга – політичний комедійний ситком «Дурчев», в основі якого лежить робота передвиборчого штабу Юрія Анатолійовича Дурчева, образ якого всім відомий з рубрики «Чисто News», у головній ролі – Юрій Корявченков. За сюжетом після нищівної поразки на виборах Юрій Дурчев вирішує знову балотуватися, збираючи новий виборчий штаб.

Третя кіноісторія – це пародія на популярний американський серіал «Гра престолів». Відомі українські політики постануть у вигляді героїв оригінальної версії. Інтриги, брехня, зрада, повний крах і подальші тріумфи – загалом, усе, як у житті наших політиків.

Незмінним у «Вечірньому Києві» залишиться гумористичний анімаційний серіал «Казкова Русь», де «навколоказкові політичні» герої вершитимуть долі світу.

Випуски нового сезону «Вечірнього Києва» виходитимуть на каналі «1+1» щоп'ятниці у прайм-тайм.