Боклан перетвориться на супергероя, а Дантес занадто увійде у роль охоронця: чого очікувати від другого півфіналу «Ліги Сміху»

Чого очікувати від другого півфіналу Ліги Сміху?

5 листопада о 20:20 на телеканалі 1+1 вийде новий випуск гумористичного шоу «Ліга Сміху».

Поділитися:

На глядачів очікує другий півфінал, у якому три команди боротимуться за право стати фіналістами. За новими правилами шоу тільки одна команда, яка набере найбільшу кількість балів за усі конкурси, пройде далі.

ліга сміху

Система голосування восьмого сезону передбачає, що кожен тренер на планшеті ставить «лайк» кожний раз, коли йому смішно або подобається, що відбувається на сцені.  Оцінювати гумористів будуть зіркові тренери: Олеся Жураківська, Сергій Бабкін, Володимир Дантес, Олександр Пікалов, Маша Єфросиніна та Станіслав Боклан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Півфінал «Ліги Сміху»: чому повернуться зірки минулих сезонів і яке тату зробить на честь шоу Сергій Бабкін

Команди змагатимуться у трьох конкурсах: полотно, театральний конкурс та обов’язкова імпровізація. У першому конкурсі Станіслав Боклан та команда «Наш формат»  покажуть мініатюру, у якій злодій вирішив захопити світ, але почав не з Америки, а з України.

ліга сміху

- А я тобі не дозволю. Я лейтенант «Україна»!

- А чого не капітан?

- Завалив атестацію, - відповість Станіслав Боклан.

ліга сміху

«В активному пошуку» продовжать знаходити спільну мову зі своїм тренером Володимиром Дантесом, якого знову відправлять у зал, проте не вмикати музику, а бути охоронцем «Жовтневого палацу».

- Мені здається, що ви якось не за призначенням використовуєте тренера-чемпіона.

- Тренер-чемпіон? Ну то зрозуміло, в тебе команда сильна була. Ти спробуй з нами виграй, - спілкуватимуться на сцені гумористи.

ліга сміху

«Пішло-Поїхало» разом з Олесею Жураківською покажуть власну версію оповідання «Пікова дама» та протягом виступу будуть шукати секрет трьох карт.

- Ах ти, зморщений мотлох, кажи вже секрет трьох карт!

- Боже, де ви бачили, щоб з жінками у віці так розмовляли?

- У лікарні! – вестимуть діалог герої.

ліга сміху

У театральному конкурсі до кожної команди доєднаються зірки «Ліги Сміху» минулих сезонів. Разом з командою «Наш формат» зіграє учасник «Ветеранів Космічних Військ» Олександр Венедчук, а з «В активному пошуку» - Влад Куран. До номера «Пішло-поїхало» доєднається Іван Кухарчук з команди «30+».

Останнім конкурсом, який вирішить долю півфіналу, стане імпровізація. На цей раз команди гратимуть у «Музичну підставу». Кожна з команд гратиме номер на певну тематику, проте ситуацію  та настрій мініатюри змінюватиме несподівана музика.

ліга сміху

Хто з гумористів пройде до фіналу та що переможе: досвід чи «молода кров» - про це глядачі дізнаються вже завтра о 20:20 на телеканалі 1+1.