Чим зараз займається новий ведучий «Ліги Сміху» на ТЕТ Віктор Розовий

Віктор Розовий, новий ведучий шоу Ліга Сміху та захисник України, про свої плани на найближче майбутнє

До 24 лютого Розовий став співведучим «Ліги Сміху», а тепер — на фронті.

Поділитися:

11 листопада о 18:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться премʼєра нового сезону гумористичного шоу «Ліга Сміху» виробництва Студії «Квартал 95», у якому Віктор Розовий став новим співведучим.

Випуски 9 сезону шоу були відзняті ще до 24 лютого. Зараз вони вийдуть в ефір, аби допомогти українцям відволіктися від подій і новин і підтримати бойовий дух гумором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники «Ліги Сміху» заснували фонд «Ліга Допомоги» та будуватимуть тимчасове житло українцям

Як зазначив Євген Кошовий, його нового співведучого, добре відомого прихильникам проєкту як фронтмен команди «Загорецька Людмила Степанівна», дуже тепло прийняла публіка.

Однак від початку повномасштабного вторгнення Віктор Розовий пішов захищати Україну — зараз він служить в полку «Азов» і бере активну участь у бойових діях проти загарбника, а  також веде відеоблог з фронту «Як там у нас?» на офіційному YouTube-каналі Азовського підрозділу Сил спеціальних операцій — розповідає про актуальні події «на нулі», ділиться подробицями життя українських героїв і бере інтервʼю в інших захисників і захисниць.

Та оскільки випуски «Ліги Сміху» відзняті раніше, Віктор ще й заряджає українців позитивом, адже наш народ не зламати, та гумор допомагає тримати бойовий настрій, аби продовжувати боротися на всіх фронтах і наближати перемогу.

Віктор Розовий

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тому що сміх – він лікує": Ірина Сопонару, Анастасія Оруджова, Тетяна Песик та Олександра Машлятіна про те, чому «Ліга Сміху» стане терапевтичним засобом для ментального здоров’я українців

Згадуючи свій перший досвід як ведучого масштабного шоу України, Розовий зізнається, що зовсім не хвилювався, але відчував величезну відповідальність:

«Коли ти виступаєш як учасник, у тебе відповідальність лише за себе. А коли ти ведучий, то відповідаєш за всіх: за інші команди, за тренерів, окрім того ще потрібно підтримувати атмосферу та модерувати процес», — прокоментував Віктор.

Жартуємо разом до перемоги — дивимося гумористичне шоу «Ліга Сміху» з улюбленими ведучими Віктором Розовим та Євгеном Кошовим з 11 листопада щопʼятниці о 18:00 на телеканалі ТЕТ.