Дантес і Олійник знову на одній сцені та запекла боротьба за кубок: хто стане новим чемпіоном «Ліги Сміху»

Дантес і Олійник знову на одній сцені та запекла боротьба за кубок: хто стане новим чемпіоном «Ліги Сміху»

19 листопада о 20:20 на телеканалі 1+1 відбудеться фінал гумористичного шоу «Ліга Сміху».

Поділитися:

Три найсильніші команди змагатимуться за кубок та звання чемпіону восьмого сезону "Ліги сміху". До фіналу пройшли: «СМТ», «В активному пошуку» та «Моя провінція». Оцінювати гумористів будуть зіркові тренери: Маша Єфросиніна, Олександр Пікалов, Сергій Бабкін, Олеся Жураківська, Станіслав Боклан та Володимир Дантес.

ліга сміху

У фіналі "Ліги сміху" на глядачів очікує аж 4 гумористичних конкурси. Перший, усім відомий конкурс — полонто. Команди покажуть номери разом з своїми зірковими тренерами на різні теми, пов’язані з природними явищами.

ліга сміху

Тренери зізнаються: за шлях у сезоні команди дуже виросли та весь вільний час присвячують творчості.

«Це вже 4 або 5 день, як я нормально не сплю. Бо ми дописуємо кожний день з хлопцями матеріал до фіналу… Вже трохи голова йде обертом, всі у напрузі, всі хочуть виграти та показати якісний матеріал. Мені здається, що буде смішно. Всі команди викладаються», - зазначив Володимир Дантес, який є тренером команди «В активному пошуку».

Другим стане музичний конкурс, який підсилить популярна зірка. Разом з «Моя провінція» зіграє Позитив, який зустрінеться з Надею Дорофєєвою у дуже несподіваному місці через 5 років після розпаду «Время и Стекло».

Позитив фото

Народний артист України Олексій Вертинський разом з «СМТ» заспіває свою улюблену пісню. Через свою сильну зайнятість актор мав тільки одну хвилину на виступ. Проте, чому він весь час знаходив причини, щоб повернутись на сцену – глядачі дізнаються вже завтра. 

Вертинський

До команди «В активному пошуку» доєднається учасник дуету «ДіО фільми» Вадим Олейник. Запрошена зірка стане сюрпризом не тільки для гумористів, а і для колишнього колеги по гурту Володимира Дантеса.

ліга сміха

Третім конкурсом для лігосмішників стане пародія, у якій вони жартуватимуть про популярні телесеріали, телепрограми та мультфільми. Вирішальним конкурсом, як завжди, буде імпровізація під назвою мюзикл.

ліга сміху

Хто стане новим чемпіоном «Ліги Сміху» — глядачі дізнаються вже завтра о 20:20 на телеканалі 1+1.