Руслана прокоментувала участь у шоу "Маскарад" і звернулася до всіх дівчат: "Немає нічого в житті сильнішого, ніж дати життя"

Руслана прокоментувала чутки про свою вагітність та шоу Маскарад
Facebook/Ruslana Lyzhychko

Співачка Руслана, яка ховалася за образом Мавки у «Маскараді», розповіла про участь у шоу та прокоментувала свою можливу вагітність.

Поділитися:

Співачка Руслана завітала сьогодні до шоу «Сніданок. Вихідний». Вона прокоментувала свою участь у шоу «Маскарад» в образі Мавки та чутки про свою вагітність, на яку вона натякнула під час розкриття костюму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана Лижичко у шоу "Маскарад" натякнула на вагітність: "Мавка готує свій секрет, свій сюрприз"

Про Мавку Руслана розповідає:

Я зжилася з цим образом. Це абсолютна містика – я якраз працювала над новим альбомом по Лесі Українці, і тут мені запропонували взяти участь у шоу «Маскарад». Я погодилася не вагаючись. Мавка – це образ, який всередині мене. Я не хочу все життя бути з батогом і в образі амазонки.

Щодо шоу «Маскарад» Руслана говорить, що, на її думку, це одне з найкращих шоу в Україні, і нічого подібного та телебаченні просто немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто ховається за костюмом "Арлекіна" в шоу "Маскарад"!

Нагадаємо вчора, під час розкриття костюму, Руслана сказала, що найзаповітніша мрія Мавки – мати дитину. У студії «Сніданку. Вихідний» співачка не підтвердила, але й не спростувала чутки про власну вагітність. Вона лише зазначила:

Це не інтрига, це крик душі. Зараз я хочу звернутися до всіх дівчат: немає нічого в цьому житті сильнішого, ніж дати життя. Не можна бути самотньому, не можна нікому не належати, лише зорям.

Руслана зізналася – все життя була настільки поглинута творчістю, віддавала таку шалену енергетику людям, що не мала можливості закумулювати свої сили і завагітніти. Чи сталося це зараз, поки співачка повністю не розкриває карти. Тож час покаже.

Дивіться діалог з Русланою у шоу "Сніданок. Вихідний":