Стало відомо, хто ховається за костюмом "Лускунчика" в шоу "Маскарад"!

Хто ховався за костюмом Лускунчика у шоу Маскарад?

Хто ж ховається за костюмом Лускунчика?

Поділитися:

Сьогодні, 30 жовтня о 20:20 на 1+1, відбувся випуск найзагадковішого шоу "Маскарад"! І наступним, кого розсекретили команди, став Лускунчик! Дізнаємось деталі про зірку, яка ховалась під костюмом?

Неймовірний образ Лускунчика складається з червоного сюртука, прикрашеного золотими елементами та 15-кілограмової голови персонажа. Лускунчик позитивно ставиться до їжі, колись він мав свій ресторан. До того, як він став відомим, він працював навіть нічним охоронцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артем Пивоваров розповів про участь у шоу «Маскарад» і назвав своїх фаворитів на «Танцях з зірками»

Команди мисливців довго не могли розгадати таємницю, хто ж криється за цим костюмом. Та все ж сьогодні вони вирішили спробувати та дізнатись, хто ж такий Лускунчик. Отже, за цим чудовим костюмом ховався Володимир Горянський!

маскарад лускунчик Володимир Горянський

Володимир Горянський — відомий український актор театру та кіно, телеведучий. 

Дивіться, як розкривали цього персонажа:

Дякую програмі, що відкрили у мені нову грань.

У ліпсінк батл змагались Юлія Саніна та Володимир Дантес. Вони пародіювали гурт Maneskin. Перемогла Юлія Саніна і команда Юрія Ткача отримала право обирати, якого героя відкривати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маскарад на 1+1: до шоу доєдналися божевільний Капелюшник та гламурна Лялька

Якого ж персонажа нам чекати у наступному випуску та хто буде ховатися за цим костюмом? Дивіться шоу "Маскарад" щосуботи о 20:20 на 1+1!