Стало відомо, хто ховається за костюмом "Пірата" в шоу "Маскарад"!

Хто ховався за костюмом ...у шоу Маскарад?

Хто ж ховається за костюмом Пірата?

Поділитися:

Сьогодні, 9 жовтня о 20:20 на 1+1, відбувся четвертий випуск найзагадковішого шоу "Маскарад"! І наступним персонажем, якого розкрили команди мисливців, став Пірат! Давайте нарешті дізнаємось подробиці про зірку, яка ховалась під цим костюмом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грандіозна прем'єра "Маскарад": правила шоу (хто і коли вгадує героя в костюмі та як визначають переможця)

Пірат – бувалий моряк, який багато років провів на кораблі, подорожуючи світом. Любить жінок і ром. Чотири рази одружувався. Роки і важкі подорожі зробили його брутальним, але в глибині серця ще живе романтика і ніжність. Та проявляється це рідкоОбраз унікальний тим, що крюк оздоблений 2000 стразами, він має бархатно-зелений жилет та бордовий плащ із золотими візерунками. Замість очей у Пірата серця, а сам череп золотий!

Загадки Пірата довго не могли вирішити, тому здогадатися, хто ж там криється під костюмом було дуже важко. Тому команди, не довго думаючи, вирішили розкрити в четвертому ефірі саме цього персонажа. Отже, під костюмом Пірата був Іво Бобул!

Іво Бобул — народний артист України, співак, композитор та педагог.

Команда Ігоря Ласточкіна була впевнена, що це Юрій Рибчинський, а от команда Юрія Ткача здогадалася та сказала правильну відповіть.

Що ж сам Іво Бобул думає про шоу? Розповів:

Для мене це цікаво: згадати молодість, рок. Я дуже задоволений собою, що я зміг заплутати ваші думки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залаштунки шоу «Маскарад»: як готувалася до ефірів Маша Єфросиніна, за що соромно Володимиру Дантесу та чи має екстрасенсорні здібності Ірина Білик

Якого ж персонажа нам чекати у четвертому випуску та хто буде ховатися за цим костюмом? Дивіться шоу "Маскарад" щосуботи о 20:20 на 1+1!