Юрій Ткач про шоу «Маскарад»: «Я міг би перевтілитися хіба що в Колобка»

Юрій Ткач розповів про шоу "Маскарад" та про свою сім'ю

Гуморист Юрій Ткач у шоу «Твій день» розповів про шоу «Маскарад» та свою сім’ю. Компанію татові склала донька Ліза.

Поділитися:

Юрій Ткач, який став капітаном однієї з команд мисливців у «Маскараді», розповів про це шоу та про свою сім’ю. Гуморист з донькою Лізою завітав на великий обід у шоу «Твій день».

Ткач

Щодо шоу «Маскарад» Юрій Ткач розповідає, що йому дуже пощастило з партнерами по команді мисливців: Машею Єфросініною та Юлією Саніною. Але і щодо команди-суперниці, в якій персонажів намагаються відгадати Ігор Ласточкін, Володимир Дантес та Ірина Білик, Юрій теж має лише позитивні відгуки. Наприклад, він говорить:

У Ірини Білик точно є якісь екстрасенсорні здібності. Декілька разів вона прямо чітко в ціль говорила, хто ховається за костюмом.

Дивіться ліпсінк-батл у шоу "Маскарад": Ірина Білик vs Юрій Ткач – пародія на Мадонну:

Ткач розповідає – нікому, навіть доньці та дружині, не казав, хто ж насправді ховається за фантастичними образами. Гуморист зазначає:

Я розповідаю лише про тих персонажів, які вже відкриті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залаштунки шоу «Маскарад»: як готувалася до ефірів Маша Єфросініна, за що соромно Володимиру Дантесу та чи має екстрасенсорні здібності Ірина Білик

На запитання ведучих шоу «Твій день», чи не хотів би Юрій Ткач сам спробувати себе в якості учасника шоу «Маскарад», він зізнається:

Я міг би перевтілитися хіба що в Колобка. І чесно, не хочу, я не люблю, коли мені спекотно. А в цих красивих костюмах буває непросто.

Донька Юрія Ліза – теж фанатка шоу «Маскарад». Вона навіть була минулого ефіру у студії. А щодо свого улюбленого персонажа вона розкриває секрет – найбільше їй до вподоби Мавка. Дивіться відео розкриття Мавки, за костюмом якої ховалася співачка Руслана:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана Лижичко у шоу "Маскарад" натякнула на вагітність: "Мавка готує свій секрет, свій сюрприз"

Ліза цього року пішла до школи, до першого класу. Дивіться, який вона вигляд мала на 1 Вересня.

Ліза ТкачФОТО: Instagram/yuriy_tkach

Ліза дуже активна у медіа просторі. Говорять, що вона вправно керує своїм зірковим татом. Про виховання доньки Юрій розповідає:

Я – хороший поліцейський. Я з нею дуже багато розмовляю і сварюся на неї лише у крайніх випадках. Я би не дуже хотів, щоб Ліза була у шоу-бізнесі, бо це важко. Але як вона сама захоче, так і буде.

Ткач семьяФОТО: Instagram/yuriy_tkach

З приводу того, чи Юрій Ткач зі своєю дружиною Вікторією не планує ще одне поповнення в сім’ї, він відповів:

Ми працюємо над цим питанням, а там як Бог дасть.

Дивіться найзагадковіше шоу країни  "Маскарад" щосуботи о 20:20 на 1+1! А прямо зараз дивіться відео візиту Юрія та Лізи Ткач до шоу "Твій день":