Міняю жінку: Чи вдасться українці приборкати грузинського джигіта?

Міняю жінку
09:30
Будні
Міняю жінку: Чи вдасться українці приборкати грузинського джигіта?

Львів'янка намагатиметься вижити у грузинській глибинці

Поділитися:

У новому випуску міжнародного сезону реаліті-шоу "Міняю жінку", який вийде сьогодні, 17 вересня о 22:00 на каналі "1+1", львів'янка намагатиметься вижити у грузинській глибинці, а учасниця з Грузії дізнається, що таке "українська гостинність".

Наталія зі Львова звикла все тримати під контролем і роздавати всім вказівки не тільки на роботі, але і вдома. Поки жінка будує кар'єру, домашні клопоти лягають на плечі членів сім'ї. А ось вчителька молодших класів Лалі з грузинського містечка Тетри-Цкаро, навпаки, у всьому слухається чоловіка і самотужки виконує всю хатню роботу, навіть, здавалося б, зовсім нежіночу. Її обранець вважає, що виховання дітей і ведення сімейного побуту - обов'язок виключно Лалі, а чоловік повинен вдома тільки відпочивати. На тиждень жінки поміняються місцями і спробують пожити життям одна одної.

Українка змінить звичний спосіб життя і сама опинитися в ролі "підлеглої". Чи вдасться їй змінити усталені правила у грузинській сім'ї і звільнитися від "домашнього рабства"? Чи сподобається грузинці роль керівниці?

Не пропустіть нову серію реаліті-шоу "Міняю жінку" на "1+1"!

Новини по темі