"Міняю жінку": українка доведе до істерики всіх членів іспанської сім'ї

"Міняю жінку": українка доведе до істерики всіх членів іспанської сім'ї

Красуня з Приморська на тиждень обміняється життям з дизайнером з іспанської Малаги

Поділитися:

Героїнею нового випуску міжнародного сезону реаліті-шоу "Міняю жінку", який вийде у четвер, 24 вересня о 22:00 на каналі "1+1", красуня з Приморська на тиждень обміняється життям з дизайнером з іспанської Малаги.

Тетяна – домогосподарка, дружина стоматолога і мати дев'ятирічного Макара. У житті вона дотримується принципу "тато працює, мама – вродлива". Вдома у жінки ідеальна чистота, а сама вона щоранку робить гарну зачіску і макіяж, навіть якщо проводить весь день, не виходячи з квартири. Тетяна вважає себе бездоганною у всьому.

"Люди можуть не цінувати те, що мають. Тому я хочу, щоб у мою сім'ю приїхала повна протилежність мене: неприваблива, лінива, така, що не буде готувати їжу та стежити  за порядком у будинку", - пояснила свою мотивацію участі у проекті жінка.

Іспанка Джеймі не зовсім відповідає очікуванням української учасниці. Разом із чоловіком вона виховує двох дочок. За освітою подружжя – музиканти, однак, щоб прогодувати в кризу сім'ю, чоловік Джеймі працює електриком, а вона сама робить прикраси з бісеру і продає їх на місцевому ринку. Пара не переймається побутом, і вважає, що кожен день потрібно дізнаватися щось нове, вчитися, а не займатися одним і тим самим. Джеймі зізнається, що не відчуває себе жінкою, їй не вистачає уваги і турботи з боку чоловіка. Крім того, вона не може пробачити йому зрад і змиритися з його образом ловеласа.

Яким виявиться життя на різних узбережжях? Не пропустіть новий випуск міжнародного сезону реаліті-шоу "Міняю жінку"!

Новини по темі