На 1+1 стартує новий сезон Міняю жінку

Міняю жінку
09:30
Будні
На 1+1 стартує новий сезон Міняю жінку

На телеканал 1+1 повертається найулюбленіше телеглядачами сімейне реаліті-шоу

Поділитися:

На телеканал 1+1 повертається найулюбленіше телеглядачами сімейне реаліті-шоу Міняю жінку, для якого залишається все менше "білих плям" на карті планети.

6 квітня в 22.00 стартує одинадцятий інтернаціональний сезон проекту. Щосереди українські родини будуть обмінюватися господинями будинку не тільки між собою, але і з представниками різних народів світу, знайомлячись з традиціями тайців, караїмів, камерунців та інших національностей.

Міняючись місцями з іноземними дружинами на тиждень, українським мамам доведеться вийти за рамки свого звичайного життя і зіткнутися з абсолютно протилежним світоглядом, іншими поглядами на побутові питання, виховання дітей, сімейні обов'язки, не кажучи вже про відмінності в соціальному становищі сімей і умов життя. У той же час, представниці інших національностей будуть відкривати для себе Україну через звичайні сім'ї в різних куточках нашої країни, де, за умовами проекту, вони проведуть тиждень.

Кожна мама намагатиметься внести щось своє в "прийомну сім'ю" і знайти відповідь на вічне питання - "хто в домі господар?".

За умовами проекту, три дні кожна господиня живе за правилами "нової" сім'ї, інші дні - вводить свої власні. На сьомий день сім'ї зустрічаються, діляться своїми враженнями, підводять підсумки і намагаються зрозуміти, як можуть змінити свої стосунки з коханими на краще.

Чи припадуть до душі сімейні традиції караїмів і звичаї камерунської дружини українським сім'ям, дивіться з 6 квітня на телеканалі 1+1 в проекті Міняю жінку.

Новини по темі