У Міняю жінку мама з Кривого Рогу стане волонтером для української армії

Міняю жінку
09:30
Будні

Сьогодні о 22:00 глядачі 1+1 побачать новий випуск реаліті Міняю жінку

Поділитися:

У новому випуску Міняю жінку родини обміняються дружинами на новорічні свята та пройдуть випробовування святковими вечерями. Одними з учасників обміну на тиждень стала родина Сидорчуків з міста Рівного. Роман і Тетяна вже 17 років разом та виховують чотирьох дітей: Юрка, Данила, Давида та Марка. Тетяна - зразкова дружина та господиня, яка створює затишну  атмосферу вдома та працює на двох роботах. Тато, голова родини, зовсім не цікавиться домашніми справами, більшість часу проводить на роботі та полюбляє давати вказівки своїй дружині.

«У нас активна родина, але через те, що ми вже довгий час разом, потрібно трішки оживити наші стосунки. Цей проект - авантюра для нас», - діляться враженнями Тетяна та Роман.

У подружжя Урсових з Кривогу Рогу все навпаки. Тато Ігор, окрім своєї основної роботи, займається також домашніми справами, дружина Аня має власний бізнес – онлайн-магазин інтимних товарів, а більшість вільного часу проводить зі своїми подругами.

«Чекаю від обміну нових вражень. Сподіваюсь у новій родині навчитися, як правильно розподіляти свій час, щоб проводити його зі своїми дітьми та чоловіком», - розповідає Аня.

Правила нових дружин кардинально змінять життя у родинах. Авторитарному татові з Рівного доведеться приносити каву в ліжко, пекти млинці та взяти на себе частину обов’язків нової господині. Аня, яка не звикла притримуватись новорічних традицій, вперше спробує приготувати 12 страв на святкову вечерю, що стане справжнім випробуванням для неї. Також вона долучиться до постійного заняття нової родини – збору коштів для української армії.

Тетяна в Кривому Розі привчатиме дітей до здорового харчування та спробує принести в нову родину сімейні традиції. Вона здивувала нового чоловіка своїм піклуванням та підтримкою. Найоригінальніше випробування чекало на консервативну Тетяну під час роботи з інтернет-магазином, коли вона описувала на сайті інтимні іграшки для дорослих.

Які ще випробування чекають на українські родини в новому випуску Міняю жінку, глядачі зможуть побачити сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі