Чи буде продовження серіалу «Моя улюблена Страшко» та як змінилася головна героїня? Ірина Поплавська ексклюзивно у «Сніданку з 1+1»

Ірина Поплавська розповіла про закінчення серіалу "Моя улюблена Страшко" та про те, чи чекати на продовження?

Актриса Ірина Поплавська розповіла, чи варто чекати на продовження серіалу «Моя улюблена Страшко».

Поділитися:

Ексклюзивно у "Сніданку з 1+1" актриса Ірина Поплавська, яка зіграла Настю Глушко у серіалі "Моя улюблена Страшко", розповіла про останню серію та показала, як змінилася її героїня. Вчора була фінальна серія «Моя улюблена Страшко». І ключове кінопитання вечора: "Чи чекати глядачам на продовження?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остання серія «Моя улюблена Страшко»: актори Артур Логай та Дар’я Баріхашвілі ексклюзивно поділилися враженнями від зйомок

У останній серії Настя з’являється у новому образі, проте він швидше продиктований внутрішніми переживаннями героїні, адже візуально Настя кардинально не змінюється. За сюжетом була вечірка до Дня народження компанії – Насті підібрали ошатну сукню жовтого кольору, «приборкали» неслухняний кучерявий чубчик і зробили легкий макіяж. Проте увагу привертав не стільки вигляд Насті, як її настрій та впевнена постава.

Сьогодні ж до «Сніданку з 1+1» Ірина Поплавська завітала у незвичному для глядачів образі: сорочці та джинсах вільного крою. І розповіла, як саме змінилася її героїня.

Ірина Поплавська

Ірина Поплавська підкреслила – їй подобається, що її серіальна героїня Настя кардинально зовні не змінилася. І цитує репліку секретарки Марини у відповідь на зауваження, що в Насті щось змінилося: «Вона та сама, просто перестала ховатися».

Є зовнішнє перевтілення, але не кардинальне. Вона нарешті розуміє, що значно сильніша і талановитіша, ніж про себе думала. У фінальній серії Настя перебуває на старті своєї внутрішньої трансформації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІНТЕРВ'Ю. Актриса Ірина Поплавська про роль Насті Глушко у серіалі “Моя улюблена Страшко”: “Найбільш хвилюючою для мене була сцена першого поцілунку”

Серіал «Моя улюблена Страшко» закінчився сценою пристрасного поцілунку Насті та Макса під дощем і написом на екрані «Далі буде…» Але що саме далі буде: розвиток стосунків героїв, їхнього кохання, чи, можливо, продовження серіалу? Цю інтригу творці серіалу «Моя улюблена Страшко» нарешті розкрили: ДРУГИЙ СЕЗОН БУДЕ! 

Дивіться сьогоднішній візит Ірини Поплавської до «Сніданку з 1+1»: