Фінал «Моя улюблена Страшко»: чим Настя підкорила Макса?

За що Макс полюбив Настю у серіалі "Моя улюблена Страшко"?
Instagram/serialy1plus1

Вчора була остання серія серіалу «Моя улюблена Страшко», у якій Макс нарешті зрозумів, що любить Настю. Чим вона його підкорила?

Поділитися:

Вчора на каналі 1+1 транслювали останню серію серіалу «Моя улюблена Страшко». У фінальному епізоді Макс нарешті чітко усвідомив, що має глибокі почуття до Насті. Заради того, щоб її захистити, він навіть добровільно відмовився від своєї компанії! А також емоційно відреагував на черговий випад своєї нареченої Яніни в бік Насті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи буде продовження серіалу «Моя улюблена Страшко» та як змінилася головна героїня? Ірина Поплавська ексклюзивно у «Сніданку з 1+1»

Макс захищає Настю і говорить Яніні:

Зовнішність – це не головне. У Насті красива душа, вона добра, розумна, талановита. Вона ніколи не здається, оптимістка, нам є чому в неї повчитися. Тому досить булити Настю, вона гідна кращого ставлення!

У фінальній серії Макс розуміє, що закоханий саме у Настю. А тому нарешті розриває стосунки з Яніною та добровільно йде заради коханої на самопожертву: відмовляється від усіх активів в компанії, щоб захистити Настю від Георгія. Фінал же останньої серії не залишив байдужим нікого: серіал закінчується пристрасним поцілунком Макса та Насті під дощем і написом «Далі буде…».

І далі дійсно буде! Сьогодні творці серіалу повідомили, що готують другий сезон «Моя улюблена Страшко». Саме в ньому глядачі зможуть побачити, як же будуть розвиватися стосунки між Максом та Настею. Дивіться, що про несподівані повороти сюжету розповідає виконавиця головної ролі Ірина Поплавська:

Нагадуємо, що протягом двох місяців сюжет серіалу "Моя улюблена Страшко" розгортався навколо трансформації головної героїні Насті Глушко. Вона прийшла в косметичну компанію Bonvisage невпевненою у собі, сором’язливою дівчиною та зіткнулась із упередженим ставленням колег через свою зовнішність. Проте, її внутрішні якості — людяність, чесність, доброта допомогли завоювати повагу колег, знайти справжніх друзів навіть серед тих, хто на початку її ображав через зовнішність, та зустріти кохання. Не піддавшись стереотипам щодо краси та поведінки, які нав’язує суспільство, Настя залишилась вірною своїм принципам, поставивши у пріоритет відданість, доброту, чесність та щирість. Незважаючи ні на що, Настя не відмовлялась від свого кохання, концентрувалась лише на найкращих рисах Макса та навчилась поважати себе.