"Макс натякає на побачення зі мною", – у щоденнику головної героїні "Моя улюблена Страшко" з'явився новий допис

"Моя улюблена Страшко": Настя Глушко про перше побачення з Максом
Instagram/ya_ne_strashko

Настя Глушко опублікувала нові зізнання на своїй сторінці.

Поділитися:

На сторінці особистого щоденника Насті Глушко @ya_ne_strashko з'явився новий допис, присвячений першому побаченню. Там головна героїня серіалу "Моя улюблена Страшко" ділиться хвилюваннями.

 У мережі набирає популярності особистий щоденник героїні ya_ne_strashko, у якому героїня Настя Глушко ділиться власними історіями, переживаннями та особистими проблемами, близькими кожному. А у рамках флешмобу #красивасерцем зірки діляться пережитими історіями булінгу. Користувачі розповідають свої історії психологічного тиску. Флешмоб проходить за підтримки Громадської правозахисної організації Ла Страда, а практикуючий психолог дає поради, як протидіяти емоційному тиску. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка серіалу "Моя улюблена Страшко" Тетяна Малкова про роль Олі, стосунки з Іриною Поплавською, а також про курйози в професії

Настя зауважує, що перше побачення – це дуже важлива подія для кожної дівчинки:

Коли нарешті той, у кого ти закохана, звертає на тебе увагу та хоче провести з тобою час. Знаю, що у моєму віці дівчата мають багато досвіду у спілкуванні з хлопцями.
Проте я довго фліртувала тільки з книжками та підручниками, тому ця тема для мене особливо делікатна.

Чи треба готуватися до першого побачення та як саме? А якщо коханий одразу захоче близькості, що робити? Як поводитися природно та не піддатись хвилюванню та емоціям, коли ти закохана? Саме такі питання сама собі задає героїня серіалу, адже в неї з'явився привід для хвилювання:

Макс натякає на побачення зі мною. Сказати, що я хвилююсь, це нічого не сказати. І боюсь, що хвилювання не дозволить зробити все правильно, а може навпаки все зіпсувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Тетяна Малкова показала кадри зі зйомок серіалу «Моя улюблена Страшко»: від першого до останнього дня

Проте Настя Глушко не здається: вірить, що у неї все вийде. Підписуйтесь на оновлення щоденника в Інстаграм @ya_ne_strashko та діліться своїми історіями в коментарях, а також дивіться нові серії "Моя улюблена Страшко" з понеділка по четвер о 20:45 на 1+1! 

Можете також подивитись сюжет, де акторка, яка грає Настю, Ірина Поплавська, та актор, який грає Макса, Олександр Соколов, розповідають про те, чи зустрічаються вони в реальному житті: