Олександр Соколов, який зіграв Макса в "Моїй улюбленій Страшко", святкує День народження

Олександр Соколов святкує 33-річчя!
Instargram/sokolov.s

Актор серіалу "Моя улюблена Страшко" святкує День народження.

Поділитися:

Сьогодні, 11 листопада, Олександр Соколов, що зіграв Макса в серіалі "Моя улюблена Страшко", святкує День народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 показав неочікуваний фінал драмеді «Моя улюблена Страшко» та анонсував другий сезон серіалу

Олександру сьогодні виповнюється 33. Ще з дванадцятої ночі зірка отримує багато привітань та подарунків, серед яких вирішив виокремити іграшку-конструктор. На своїй сторінці в Інстаграм пише:

Найкращий подарунок мужику в 33! Я щасливий!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка серіалу "Моя улюблена Страшко" Тетяна Малкова про роль Олі, стосунки з Іриною Поплавською, а також про курйози в професії

Олександр народився у 1988 році в серці України — Києві. У 2010 році вступив до Київського національного університету театру кіно і телебачення імені Івана Карпенко-Карого на факультет театрального мистецтва, спеціальність «Акторське мистецтво драматичного театру і кіно». У 2011 році закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка та отримав ступінь магістра економічних наук зі спеціальності «Міжнародна економіка». Продовжив навчання акторству у 2014 році в майстерні Дмитра Богомазова та через рік здобув фах актора драматичного театру і кіно. З 2015 року він грає в Академічному театрі юного глядача на Липках.

Популярності Соколову додала роль Макса, директора косметичної компанії "Bon Visage" у серіалі "Моя улюблена Страшко" на 1+1, адаптації на "Betty la fea". По сюжету, у нього на роботі закручується роман з Настею, його асистенткою.

Дивіться сюжет, де Ірина Поплавська та Олександр Соколов розповіли про зйомки в серіалі: