Дмитро Борисов: «На проекті ми з Ольгою Фреймут чудово доповнюємо один одного»

Експерт реаліті-шоу «На ножах» Дмитро Борисов розповів, як розподіляє обов’язки з Ольгою Фреймут.

Поділитися:

У вівторок, 7 лютого, о 22:00 відбудеться прем’єра другого сезону реаліті-шоу «На ножах». Ведуча Ольга Фреймут разом з одним з найуспішніших рестораторів України Дімою Борисовим рятуватиме заклади харчування від краху, а їхнім командам допомагатиме вирішити проблеми та конфлікти.

Зовнішній вигляд ресторанів вдосконалюватимуть уже відомі глядачам дизайнери інтер’єру Олександр і Володимир Юдіни. Надихатимуть героїв на зміни в собі, колективі та бізнесі історії ресторанів, які стали прибутковими та відвідуваними після участі в першому сезоні проекту.

У новому сезоні Діма Борисов ще більше уваги приділить питанням фінансової успішності закладів та поділиться цінними порадами зі свого досвіду.

В інтерв’ю для видання «Телескоп» Дмитро Борисов розповів, як розподіляє обов’язки з Ольгою Фреймут.

Як ви з Олею розподіляєте обов'язки на майданчику?

– Я відповідаю за професійну складову бізнесу: все, що стосується концепції, меню, команди, фінансових питань. Можна сказати, що я більше «інсайд-фахівець», тому що аналізую бізнес з боку команди. А Оля – більше «аутсайд-фахівець». Вона проводить первісну інспекцію та оцінює заклад з позиції гостя. Тому в проекті ми чудово доповнюємо один одного.

Як вважаєте, в чому полягає головна помилка героїв шоу?

– Основна проблема в тому, що вони часто відкривають ресторан, нічого не розуміючи в цій галузі. Наші герої думають, що це просто робота, і в підсумку розоряються. Але ресторанний бізнес – один з небагатьох видів комерційної діяльності, який неможливий без любові до цієї справи, до смачної їжі і людям.

Що б ви порадили власникам закладів, які не брали цчасть у програмі та не мають можливості з вами поспілкуватися особисто?

– Ніколи не можна зупинятися, якщо у вас є мрія. Потрібно розібратися у всіх аспектах професійної діяльності. А ще любити людей – своїх клієнтів, і не ставитися до бізнесу, як до іграшки. Та звичайно, бути готовим змінюватися, що часто доводиться робити нашим героям в програмі.

Дивіться другий сезон реаліті-шоу «На ножах» щовівторка з 7 лютого о 22:00.