На ножах: Як змінився ресторан Апельсин у Полтаві (до і після)Оновлення зазнав не тільки інтер’єр закладу, а й меню, яке розробив особисто ресторатор Дмитро Борисов. Тепер у ньому з'явилися італійські нотки. 

Разом із командою закладу Борисов приготував брускети із ростбифом під соусом тапенад.

Рецепт:

2 скибки білого хліба

200 гр яловичини

10 оливок та маслин

4 карнішони

2 зубчика часнику

50 мл оливкої олії

Спеції за смаком

Оливки і маслини нарізаємо або подрібнюємо у блендері. Додаємо оливкову олію і часник. Соус  тапенад готовий!

Беремо фольгу і шматок вирізки. М’ясо натираємо сіллю, перцем, розмарином і обсмажуємо на сковороді до скоринки. Грінки натираємо часником і робимо канапки. Прикрашаємо зеленню. Подробиці дивіться у відео.