Мер Вінниці долучився до команди «На ножах», щоб врятувати місцевий ресторан від занепаду

Команда проекту прийшла на допомогу ресторану «Аркобалено», від якого надійшла рекордна кількість заявок на участь в програмі.

Поділитися:

Щовівторка о 22:00 у проекті «На ножах» лише за 5 днів ведуча Ольга Фреймут та ресторатор Діма Борисов рятують ресторани від краху, а дизайнери Олександр та Володимир Юдіни створюють неповторний інтер’єр та затишну атмосферу.

Сьогодні ввечері телеглядачі побачать один з найемоційніших випусків другого сезону реаліті «На ножах». Команда проекту рятуватиме вінницький ресторан італійської кухні «Аркобалено», від якого надійшла рекордна кількість заявок на участь в програмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда «На ножах» врятувала шлюб вірменського ресторатора

Євген – імпульсивний шеф-кухар та співвласник закладу, для якого відкриття ресторану стало здійсненою мрією. Проте, коли бізнес почав зазнавати збитків, у його родині почалися сварки, а чоловік замість вирішення справ, захопився алкоголем. Команда закладу не бачить в ньому гідного лідера. 

Цей ресторан повністю розбив нашу родину, - говорить Ірина, дружина Євгена.

Власники закладу не розділяють точки зору один одного щодо справ у ресторані, а команда, не маючи сильного лідера, втратила здатність працювати гуртом.

Щоб допомогти ресторану «Аркобалеко», Ольга Фреймут оцінила меню, кухню, подачу страв та дізналась подробиці стосунків у колективі, а найуспішніший ресторатор України Діма Борисов провів професійні майстер-класи з приготування італійських страв та поділився секретним інгредієнтом, який надасть різотто неймовірного смаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда «На ножах» витягла ресторан із боргової ями (до і після)

Крім того, ресторатор відкрив власникам «Аркобалено» важливі нюанси ресторанного бізнесу щодо того, як правильно формувати ціну страв у меню.

У новому випуску проекту команду закладу чекає складне випробування. Просто на вулиці на очах у жителів міста їм доведеться змагатися з конкурентами - кухарями відомого ресторану італійської кухні - у приготуванні страв, які потім оцінять вінничани.

Подивитись на змагання та розсудити учасників запрошено найповажнішу людину міста – мера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діма Борисов зробив неочікуваний подарунок героїні «На ножах»

Дизайнери Олександр та Володимир Юдіни спробують створити в «Аркобалено» неповторну атмосферу італійського затишку та передати в інтер’єрі нотки темпераментного характеру цієї країни. Яким стане ресторан після роботи дизайнерів, телеглядачі побачать вже сьогодні.

Чи зможе команда ресторану «Аркобалено» гідно себе проявити перед міським головою та вінничанами та хто насправді виявиться головним на кухні закладу, дивіться сьогодні о 22:00.

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут розповіла, яким має бути ідеальний ресторан.