«На ножах»: Як придорожнє кафе перетворилося на розкішний вірменський ресторан (до і після)

Ольга Фреймут, Діма Борисов і дизайнери брати Юдіни кардинально змінили життя власника ресторану.

Поділитися:

Ольга Фреймут розповіла, яким має бути ідеальний ресторанУ прем’єрному випуску другого сезону «На ножах» команда реаліті-шоу за п’ять днів перетворила занедбаний сімейний заклад харчування «Трійця» на стильний вірменський ресторан, який відтепер називається «Нур», що в перекладі означає гранат – символ Вірменії.

Ресторан для його власника Мішеля був справою життя, проте чоловік не зміг побудувати згуртовану команду й переклав усі обов’язки шеф-кухаря, офіціанта та посудомийок на своїх рідних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як і з ким Ольга Фреймут готується до нового сезону На ножах

Діма Борисов не тільки дав герою поради зі свого досвіду керування закладами, але і переконав його відмовитися від позиції тиранічного шефа. Своєю чергою Ольга Фреймут вказала на недоліки в подачі страв та зовнішньому вигляді закладу.

Завдяки дизайнерам «На ножах» Олександру та Володимиру Юдіним сімейний ресторан перетворився на вишуканий та стильний заклад. Дизайнери прикрасили інтер’єр елементами вірменської культури, чим підкреслили її унікальність та самобутність.

Тут стало затишно, в такому ресторані хочеться залишитися на довше, – прокоментувала Ольга Фреймут.

Крім того, завдяки команді шоу «На ножах» у ресторані повністю змінилося меню. За словами Діми Борисова, в меню залишили лише ті страви, за якими приходитимуть клієнти. Відтак ресторан спеціалізуватиметься лише на вірменській кухні.

Простота ресторану підкреслює найголовніше – їжу та атмосферу, – каже Діма Борисов.

Нагадаємо, що в другому сезону реаліті «На ножах» телеведуча Ольга Фреймут та найуспішніший ресторатор України Діма Борисов рятуватимуть заклади харчування від краху, а їхнім командам допомагатимуть вирішити проблеми та конфлікти між собою.

Вдосконаленням інтер’єру закладу та створенням затишної атмосфери займатимуться дизайнери Олександр та Володимир Юдіни.