На ножах: Що в ресторані шокувало Ольгу Фреймут найбільше (відео)

На ножах: Що в ресторані шокувало Ольгу Фреймут найбільше
Саша Самсонова

У другому випуску На ножах від 12.04.16 Ольга Фреймут і Діма Борисов допомогли перетворити занедбану таверну "Плантатор" на гастропаб "із перчиком".

Поділитися:

Останні гроші сім'я вчителів вклала в ресторан з екзотичними стравами, які жителі району, де розташована таверна, не оцінили. Гостей у закладі практично не буває, а бізнес при цьому перебуває на межі краху.

Продюсерська група розповіла, що головною проблемою стали взаємини всередині команди "Плантатора". Кожен із співробітників відчував себе керівником. Директор закладу – сестра господаря, яка знаходиться "на ножах" з рештою колективу. До того ж, тест від психологів проекту виявив, що працівники вважають її "найслабшою ланкою", а власний брат зізнався: якби не родинні зв'язки, давно б її звільнив.

В інтерв'ю Ольга Фреймут розповіла, що найбільший шок на проекті зазнала якраз під час зйомок другого епізоду На ножах у "Плантаторі". І справа не тільки в бруднючій кухні.


Шоком стали чоловічі сльози. У київському ресторані шеф-кухар, не витримавши великого потоку відвідувачів на першій вечері, втік. Я наздогнала його на вулиці, де він гірко плакав, як дитина.

Які перетворення відбулися з рестораном та його колективом після зустрічі з Ольгою Фреймут і Дімою Борисовим, дивіться в другому випуску На ножах у Києві онлайн.