Анатолій Анатоліч: «Існує три складові ідеального весілля, все інше – деталі»

Як влаштувати ідеальне весілля: поради ведучого Анатолія Анатоліча
http://vklybe.tv/kiev/

Ведучий ранкової передачі Сніданок з 1+1 дав поради, як влаштувати ідеальне весілля та розповів про найкумедніші випадки під час святкування.

Поділитися:

10 кумедних весільних прикмет і забобонівВедучий програми Сніданок з 1+1 Анатолій Анатоліч побував на близько 300 весіллях в ролі ведучого, та й сам нещодавно влаштував церемонію для дружини. Тож він особисто переконався, що найголовніший день в житті молодят може перетворитися на суцільну стресову ситуацію, як це сталося із закоханими в комедійному серіалі «Найкращий» тиждень мого життя».

Ведучий розповів, як влаштувати ідеальне весілля, щоб молодята не нервували, батьки були задоволеними, а гості не шкодували подарованих грошей.

Дуже часто зазвичай наречена занадто переймається тим, як проходить святкування, і не отримує задоволення від події. Це – найголовніша проблема. Тоді весілля може перетворитися у суцільний стрес.

Найскладніше в нашому житті – це помічати моменти щастя, адже ми у всьому бачимо проблему. В такий важливий і світлий день молодятам варто дотримуватися головного правила – розслабитися і отримувати задоволення.

Для того, щоб весілля сподобалося і молодятам, і батькам, і гостям, Анатолій Анатоліч радить ділити його на блоки. Кожен із блоків має відповідати смакам, інтересам та уподобанням усім присутнім та закоханим.

Є три складових ідеального весілля – це музика, ведучий і їжа. Все інше – деталі. Настрій створить хороший ведучий, музика підтримає позитивну атмосферу, їжа, відповідно, зробить добрішими, – жартує ведучий.

Анатолій Анатоліч, якого часто запрошують в якості ведучого, каже, що будь-яке весілля – це суцільний кумедний випадок10 найкумедніших весільних традицій із усього світу. Однак особливо запам’яталася урочиста подія в Ялті.

Святкування проходило в одному з найдорожчих готелів Криму і було дуже вичурним. Однак один гість вирішив, що потрібно додати нотку народних гулянь у світський захід. Замість того, щоб возити на гілляках, як прийнято в народі, він переконав охорону готелю катати гостей на візочках для валіз. Вийшло весело – дороге весілля, суперзірка на сцені, а гостей катають на візках.

Ведучий мав змогу побачити безліч тематичних весіль, серед яких українсько-американське, традиційне українське, весілля-концерти. Однак найбільше запам’яталося ассирійське.

Замість тостів гості танцюють і кидаються грошима. Наприкінці старійшини оголошують в мікрофон родину та суму, яку вона подарувала. Чим більша сума, тим поважніша родина. Можливо, ми також можемо запозичити певні моменти у ассирійців, – жатрує Анатоліч.

Ведучий Сніданок з 1+1 нещодавно зробив сюрприз своїй дружині, влаштувавши весільну церемонію на даху.

Я вважаю, що щонайменше кожні 10 років варто влаштовувати подібні сюрпризи. Нагадувати одне одному про свої почуття незалежно від того, чи вже святкували весілля. А також згадувати самому, що таке пристрасть у стосунках.

Бажання влаштувати ідеальне весілля та догодити батькам часто приводить до того, що самі наречені не відчувають цінність моменту. Проблема взаємин батьків і дітей вічна, однак з будь-якої ситуації можна знайти вихід.

Дивіться з 10 жовтня о 21:00 серіал «Найкращий» тиждень мого життя» та вчіться, як виходити переможцем з найабсурдніших життєвих ситуацій.