Зіркові весілля: 5 найочікуваніших святкувань у 2016 році

Найочікуваніші зіркові весілля 2016 року
Instagram @ladygaga

Дивіться, на весільні церемонії яких знаментитостей чекають у 2016 році.

Поділитися:

Фотографи готують свої камери, а журналісти чекають лише однієї згадки в медіа про весілля цих зірок.

Дивіться, від яких знаменитих пар очікують пишного весілля5 найкращих весільних комедій для гарного настрою у 2016 році.

Розі Хантінгтон-Уайтлі та Джейсон Стейтем

Зразкова пара англійської супермоделі та відомого актора разом уже 6 років. Однак лише на початку 2016 року усі ЗМІ заговорили про весілля.

Приводом стала поява Хантінгтон-Уайтлі з розкішкою обручкою на церемонії нагородження премії Золотий глобус. Модель Victoria's Secret не приховувала прикрасу і радо фотографувалася разом зі своїм коханим.

Кайлі Міноуг і Джошуа Сасс

Для справжнього кохання різниця у віці не має ніякого значення. 48-річна співачка та 28-річний британський теле- та кіноактор збиралися одружитися ще влітку 2016. Однак Кайлі вирішила перенести дату святкування, адже захотіла влаштувати весілля в рідному Мельбурні, Австралія.

10 кумедних весільних прикмет і забобонівЛеді Гага і Тейлор Кінні

За відносинами зіркової пари стежать ще з 2011 року. Американський актор зробив пропозицію своїй коханій через чотири роки в День святого Валентина.

Тоді Леді Гага опублікувала в соцмережі фотографію своєї обручки і повідомила шанувальникам, що погодилася. Однак шанувальники зіркової пари були нещодавно шоковані плітками стосовно розриву закоханих. Леді Гага пояснила все на своїй сторінці в соцмережі, опублікувавши фото з Тейлором. 

«Ми з Тейлором завжди були рідними людьми. Як у кожній парі,  у нас також бувають свої злети і падіння, тому ми вирішили зробити перерву. Ми артисти, які сподіваються щиро кохати на відстані та в умовах щільних графіків. Ми звичайні люди, що люблять одне одного», – підписала знімок Леді Гага. 

Мер'єм Узерлі та Алп Озджан

Виконавиця головної ролі у серіалі Величне століття. Роксолана Мер'єм Узерлі нарешті знайшла своє жіноче щастя. Обранцем зірки став власник яхт-клубу Алп Озджан.

Мер'єм Узерлі вже познайомила донечку зі своїм коханим і активно готується до весілля. Наречені поки не розголошують точну дату весілля. Відомо, що вони планували святкування на літо 2016, однак поки дату весілля перенесли.

Фахріє Евджен і Бурак Озчивіт

Одна з найкрасивіших пар зірок турецьких серіалів збирається одружитися. Турецькі ЗМІ повідомляли, що актор Бурак Озчивіт, який прославився завдяки ролі османського воїна в історичному серіалі Величне століття. Роксолана зробив пропозицію своїй коханій під час спільного  відпочинку в Римі. 

Пара поки не спішить з весіллям, адже актори мають щільний графік зйомок.

Великою інтригою залишається також весілля героїв комедійного серіалу «Найкращий» тиждень мого життя». Чи витримає пара перевірку на міцність, влаштовану батьком сімейства? Адже кожен крок і кожна дія нареченого перетворюється на повний провал. Дивіться «Найкращий» тиждень мого життя», скоро на телеканалі 1+1.

Пройдіть простий тест, що розповість, на героїню якого фільму ви схожі у своїх уподобаннях та мріях про весілля.