Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним: Стала відома дата прем'єри

Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним: Стала відома дата прем'єри

У проекті візьмуть участь 120 кафе, ресторанів, кондитерських і заміських комплексів з 11 міст України.

Поділитися:

Уже 11 квітня о 15:45 в ефірі каналу "1+1" стартує нове реаліті-шоу Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним, в якому представники ресторанів з усієї України боротимуться за те, щоб саме їхній заклад конкуренти визнали найкращим.

У цьому проекті маленьке концептуальне кафе може змагатися з великим рестораном, адже не завжди модна вивіска говорить про якість послуг, що надаються. Згідно з умовами реаліті-шоу, в кожному випуску беруть участь три ресторатора. Кожен з них оцінює заклади конкурентів за чотирма критеріями: концепт ресторану, сервіс, кухня і чистота. Ресторан, якому дістанеться найбільша сума балів, отримає звання переможця програми.

Однак вплинути на результат ситуації може арбітр - ведучий проекту Руслан Сенічкін, який в день фіналу, оголошуючи учасникам оцінки від суперників, може присудити одному з них бал від 1 до 10. Цікаво, що він не тільки буде давати експертну оцінку учасникам, а й порадить глядачам, на які деталі варто звертати увагу, приходячи до закладу, а також дасть практичні рекомендації як відвідувачам ресторанів, так і самим рестораторам.

Уже в понеділок у прем'єрному епізоді програми за звання кращого змагатимуться три столичних заклади - стейк-хаус "Wine City Grill", джазовий ресторан "Панорама" і ресторан-караоке "Amber". Всі три заклади особливу увагу приділяють м'ясним стравам. В гостях у конкурентів учасників чекає чимало сюрпризів, зокрема й неприємних. Але це їм тільки "на руку", адже це привід обґрунтовано знизити бали супернику.

Всього в проекті візьмуть участь 120 кафе, ресторанів, кондитерських і заміських комплексів з 11 міст України. Зокрема, знімальна група проекту побуває в Києві, Одесі, Миколаєві, Херсоні, Львові, Житомирі, Чернігові, Харкові та інших містах.

Виробництвом проекту Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним займався "Friends production".