Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним у Чернігові

Найкращий ресторан Чернігова:  8 випуск програми Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним

У новому випуску програми власники двох барів і нічного клубу спробували завоювати прихильність ведучого.

Поділитися:

Екстрім-бар Orange, пивний бар Cash та нічний клуб Richmond позмагалися за звання кращого ресторану Чернігова в програмі Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним.

Представники закладів сходили в гості один до одного та оцінили конкурентів за чотирма критеріями: концепція, сервіс, кухня та чистота.

Екстрім-бар Orange

У 8 випуску програми ресторанний батл розпочав бар Orange.

Його власник Артем здивував своїх конкурентів запальним бармен-шоу та навіть спробував навчити власників Cash і Richmond самостійно зробити алькогольні напої.

Після феєричного шоу Артем спробував вразити відвідувачів сервісом та кухнею свого бару.

Проте не все було досконало. Ресторанний рефері Руслан Сенічкін досить критично прокоментувати роботу офіціантки закладу:

Офіціант повинен настільки апетитно описати страву, щоб мені аж шлунковий сік у голову вдарив. А ще офіціантка подала меню не тією рукою. У такому положенні вона тикає ліктем в обличчя гостя.

Однією із зауваг конкурентів до бару Orange було й те, що їжа у меню виглядає апетитнішою, ніж вона є насправді.

Ведучий програми Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним прокоментував це так:

Недарма професія фуд-стиліста високооплачувана. Людина, яка вміє для рекламного ролика чи фото викласти інгредієнти бургера так, щоб ви точно його замовили, в Києві заробляє до 100 тис. грн за одну зйомку.

Cash-паб

Власниця пивного бару Cash Алла вирішила зустрічати гостей-конкурентів настоянками. Проте жіноча хитрість не приспала пильність чоловіків.

Незважаючи на професійне обслуговування Cash-паб конкуренти сильно розкритикували Cash.

Власнику бару Orange найбільше не сподобалося одноразове меню. Проте Руслан Сенічкін назвав це гарним маркетинговим прийомом:

Меню постійно лежить на столі перед очима у відвідувачів і стимулює їх замовляти ще.

Нічний клуб Richmond

За словами Руслана Сенічкіна, кожному 38-му жителю Чернігова подобається цей заклад. Адже нічний клуб Richmond прославився своїм індивідуальним підходом до кожного гостя.

Власник клубу Андрій влаштував своїм конкурентам шоу з розпиттям алкогольних напоїв. Проте такий прийом сподобалися не всім.

Більше того, яскраве привітання гостей не змогло приховати проблеми з чистотою закладу.

За результатами голосування найкращим рестораном Чернігова став екстрім-бар Orange. 9/10 додаткових балів від Руслана Сенічкіна отримав рай для перфекціоністів – Cash-паб.