Руслан Сенічкін назвав найкращу піцерію Києва

Руслан Сенічкін назвав місце, де готують найсмачнішу піцу в Києві

За звання найкращого ресторану столиці позмагалися піцерія Mamamia та ресторани Mister Cat та La Provincia.

Поділитися:

Ведучий програми Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним обрав заклад харчування Києва, де не лише готують найсманішу піцу в місті, а й дбайливо ставляться до кожного відвідувача.

За звання найкращого ресторану столиці позмагалися заклад мережі піцерій Mamamia, молодіжний ресторан Mister Cat і заміський ресторан італійської кухні La Provincia.

Представники цих закладів сходили в гості один до одного та оцінили конкурентів за чотирма критеріями: концепція, сервіс, кухня та чистота.

Mister Cat

Цей ресторан – популярне місце серед молоді. За словами відвідувачів, у закладі доступні ціни та швидке обслуговування.

Керівниця Mister Cat Жанна зустріла своїх конкурентів молоком і печивом. Проте такий прийом не сподобався відвідувачам. 

Молоко – це корисний продукт. Проте дієтологи радять пити молоко теплим, за дві години до прийому їжі. Якщо вживати молоко безпосередньо перед обідом – це дуже шкідливо для травної системи, – зауважив Руслан Сенічкін.

Керівниця закладу з невідомих причин не впустила конкурентів на свою кухню. Тому гості закладу не побачили, як готуються страви в Mister Cat, і не змогли оцінити чистоту закладу.

Конкурентам не сподобався сервіс ресторану. 

Є суші, піца, борщ і багато чого іншого. Але це не меню ресторану, а меню супермаркету, – розкритикував власник Mamamia.

Mamamia

Засновник мережі піцерій Олексій вирішив вразити суперників своїми навичками – чоловік не тільки керує закладом, а й готує піцу та досконало знає кожен інгредієнт страв Mamamia.

Конкуренти відзначили, що в піцерії надзвичайно чисто та смачно.

Гості розкритикували лише меню, адже в ньому неправильно записані компоненти деяких страв.

La Provincia

Директор заміського ресторану Ольга здивувала суперників двома басейнами, італійською кухнею та юхт-клубом. Проте конкуренти знайшли слабке місце закладу – це кухня.

За словами керівниці Mister Cat, м'ясо подали неправильно. 

Руслан Сенічкін зазначив, що ступінь прожарки стейку визначається виключно на дотик, а в La Provincia його розрізали:

Торкніться подушечки під великим пальцем – саме таке на дотик сире м'ясо. З'єднайте великий палець із вказівним і знову торкніться подушечки – це Rare (м'ясо обсмажене ззовні, але червоне всередині). З'єднайте великий палець із середнім – це Medium rare (стейк із кров'ю). Великий із безіменним – Medium (середньо прожарений стейк) Великий із мізинцем – Well Done (максимально прожарений стейк).

За оцінками конкурентів найкращим рестораном Києва стала піцерія Mamamia. 

Безпристрасний народний рефері Руслан Сенічкін подарував цьому закладу 5 додаткових балів за гарну концепцію, сервіс, кухню та чистоту.