Зірка серіалу «Родичі» Дмитро Суржиков став депутатом

Український актор, відомий за серіалом «Родичі», вирішив спробувати себе у великій політиці.

Поділитися:

На телеканалі «1+1» стартує ситком «Недотуркані» про «нелегке» життя народних обранцівЖурналісти програми Сніданок. Вихідний завітали на зйомки нового ситкому виробництва студії «Квартал 95». «Недотуркані» – це ситком про людей, які вирішують життя країни і при цьому не забувають про свої особисті справи.

Усі недоліки Ради, про які нам відомо зі ЗМІ – корупція, хабарництво, кумівство, кулуарна дипломатія, некомпетентність і лицемірство - показані так, як їх сприймають самі депутати.

Перший сезон ситкому «Недотуркані» має 24 серії, над якими працювали 46 авторів.

Кожна серія схожа на мелодраму. Хтось у когось закохується, на жаль, через портфелі, хабарі. Історія для кожного закінчується по-різному: для одних щасливо, для іниших – арештом, – розповідає сценарист Олексій Павленко.

Сценарист Олексій Павленко розкрив секрет, що найбільш завзятим хабарником серед усіх депутатів є народний обранець Хабарчук. Він найбільш корумпований серед усіх депутатів.

Я б не хотів би бути депутатом, в мене до цього немає хисту. А от у мого героя Хабарчука 100% є здібності до депутатства. Він багато років прагнув стати народним обранцем, а коли досягнув бажаного, почав так депутатствувати, що всі відчули, – розповів про свого героя актор.

Серіал «Недотуркані» знімають в тому ж місці, де і «Слугу народу». Декорації на знімальному майданчику повністю відтворюють робоче середовище у Верховній Раді: там і депутатські крісла, і місце спікера. Є навіть їдальня, ціни в якій майже не відрізняються від цін в українському парламенті.

Гідом по депутатському Задзеркаллю виступає Дмитро Леонідович Гришко – цинік, не позбавлений почуття гумору, депутат багатьох скликань, який знає про депутатів все. Роль Дмитра Гришка виконав український актор – Дмитро Суржиков, якого глядачі каналу «1+1» полюбили за серіалом «Родичі». Його герой від першої особи роз'яснює глядачеві мотиви вчинків депутатів, їх, найчастіше, нестандартну логіку.

Дивіться комедійний серіал «Недотуркані» щонеділі о 18:30 на телеканалі 1+1.