10 найкращих новорічних фільмів

Добірка найкращих фільмів, які подарують глядачам святковий настрій.

Поділитися:

Сьогодні відзначається міжнародний День кіно, тому ми пропонуємо пригадати найкращі новорічні кінострічки. Протягом перших днів Нового року весь світ опиняється в полоні зимових свят, застілля, шампанського та подарунків! Готуйте смачні страви за рецептами Руслана Сенічкіна, вмикайте один із фільмів з нашого списку – і новорічний настрій вам гарантовано!

Читайте також: 5 речей, які створять передноворічний настрій

ОДИН ВДОМА, з понеділка до п'ятниці о 20:15

Велика американська родина хоче зустріти Різдво у Франції. Сім'я збирається у подорож і забуває про наймолодшого сина Кевіна. Однак 8-річний хлопчик зовсім не засмутися! Він насолоджується самотністю і навіть не підозрює, які пригоди чекають на нього у зимові свята. Не пропустіть дві частини новорічної комедії в неділю о 15:00 на телеканалі 1+1. 

ТРИ ГОРІШКИ ДЛЯ ПОПЕЛЮШКИ, в суботу о 20:10

Попелюшка - чуйна, милосердна та смілива дівчина. Вона весела та завзята, любить стріляти, гуляти у лісі та кататися на коні. Попелюшка обожнює мріяти і вірить, що зустріне свого принца. У неї з'являється три чарівних горішки, які допоможуть втілити усі бажання в реальність. Не пропустіть захоплюючі пригоди Попелюшки у суботу о 20:10 на телеканалі 1+1.  

МІЦНИЙ ГОРІШОК 

Джону Макклейну знову не вдається по-людськи зустріти Різдво – на цей раз ідейні злочинці зламали його плани зустріти дружину в аеропорту Далласа. Навколо передноворічна метушня – татусі носяться з подарунками, мами – з дітьми. У цьому безладі поліції аеропорту не вдається помітити групу терористів. Хто всіх врятує? Звичайно, міцний горішок Брюс Уілліс.

ЛЬОДОВИКОВИЙ ПЕРІОД

Події відбуваються під час настання льодовикового періоду 20 тисяч років назад. Щоб уникнути холоду більшість тварин мігрують на південь. Проте самотній мамут Манфред, та лінивець Сід прямуючи в протилежному напрямі натрапляють на людське дитинча. Вирішивши його віднести людям вони зустрічають шаблезубого тигра. На шляху вони потрапляють у безліч небезпечних та веселих пригод. Дивіться мультфільм скоро на телеканалі 1+1. 

РЕАЛЬНА ЛЮБОВ 

Чудовий фільм про романтику в переддень Різдва. Кілька пар одночасно зустрічають своє кохання – деяким судилося бути разом, у деяких попереду тільки розчарування. Проте закоханість, як і будь-яке чисте почуття, завжди нас збагачує – навіть якщо не закінчується ні взаємністю, ні вівтарем.

СІМ'ЯНИН

Ніколас Кейдж грає успішного бізнесмена, у якого є все, крім родини. Дорога машина, квартира на Манхеттені, престижна посада, божевільна зарплата – все це зникає в один момент. Одного ранку, напередодні Різдва, він прокидається в іншому житті. У тому житті, яке було б у нього, якби він не став просуватися кар'єрними сходами, а одружився б на своїй коханій з коледжу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 українських фільмів, які вийшли в прокат у 2017

ВІДПУСТКА ЗА ОБМІНОМ 

Після того, як особисте життя двох дівчат по обидва боки океану потерпає від краху, вони наважуються на авантюру – помінятися будинками на час різдвяних свят. Американка (Кемерон Діаз) їде з Лос-Анджелеса в засніжене англійське передмістя, а англійка (Кейт Вінслет) потрапляє до Каліфорнії. Нам здається, героїні Діаз щастить більше – вона проводить свята в компанії Джуда Лоу...

ЦЕ ПРЕКРАСНЕ ЖИТТЯ 

Як і у багатьох з нас, у головного героя напередодні Нового року настає криза – в класичному розумінні, з суїцидальними думками. Звичайно, відбувається «чудо» – герой зустрічає свого ангела-охоронця, який наочно демонструє, що сталося б, якби його справді не стало. Американська чорно-біла класика – абсолютно універсальне святкове кіно.

ЗУСТРІНЬ МЕНЕ В СЕНТ-ЛУЇСІ 

Дуже смачне ретро – струнка Джуді Гарланд в ідеалізованих інтер'єрах заможної Америки початку минулого століття. Фільм знімали під час Другої світової. Творці стрічки мали на меті перенести героїв в іншу атмосферу, щоб відволікти їх від однієї з найстрашніших воєн в історії людства. Крім безлічі художніх особливостей, фільм примітний тим, що подарував світові неминучий різдвяний хіт Have Yourself a Merry Little Christmas, а союзові актриси Джуді Гарленд і режисера картини Вінсента Мінеллі – дочку Лайзу.

8 ЖІНОК 

Режисер Франсуа Озон зібрав в цій комедії кращих жінок французького кінематографа і змусив їх кружляти у вирі нісенітниць. Родички-подруги збираються зустріти Різдво в особняку у французькому передмісті. Проте там вони виявляють, що господар будинку мертвий, а сам будинок ізольований від світу снігопадом . Вимушене перебування разом в замкнутому просторі призводить до того, що на поверхню спливають таємниці і гріхи героїнь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 головних кінопрем'єр зими

 

Новини по темі