6 новорічних роликів, які змусять вас повірити у дива

Новорічні відео: Як створити новорічну атмосферу
Фотографія: Скріншот з відео на YouTube

Дивіться атмосферні відео, які налаштують на правильний настрій та подарують відчуття свята.

Поділитися:

У повітрі вже витає ледь вловимий запах новорічної хвої, хазяйки метушаться у пошуках незвичайних рецептів олів'є, а діти з нетерпінням очікують солодких подарунів від Миколая. Якщо ви ще не відчули магії новорічних див7 кроків, щоб почати Новий рік на х​вилі успіху і позитиву, атмосферні відео налаштують на правильний настрій та подарують відчуття свята.

До привітань з Новим роком долучилися наставники найкращих вокалістів країни. Тренери проекту «Голос країни 7» Джамала, Потап, Тіна Кароль і Сергій Бабкін знялися у казковому новорічному ролику

За сюжетом, зіркові наставники напередодні Нового року 2017 знаходяться в прикрашеному до свята будинку в зручних піжамах. Кожен із них загадує бажання отримати в наступному році «голос країни», що сягатиме найглибших куточків душі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер «Голос країни 7» Сергій Бабкін планує взяти участь у нацвідборі на «Євробачення».

Лідія Таран допомогла здійснити мрію хлопчика-геймераВедучі та друзі каналу 1+1 постійно беруть участь у різноманітіних благодійних ініціативах, серед яких проект «Здійсни мрію». Компанія «1+1 media» запустила соціальний промо-ролик на підтримку хворих дітей. У ньому беруть участь Лідія Таран, Руслан Сенічкін, Марічка Падалко та Алла Мазур. 

У День святого Миколая відбуватиметься збір коштів на обладнання для дитячої лікарні «ОХМАТДИТ». Зробити свій вклад може кожен українець, просто переглянувши рекламу 19 грудня о 20:10. 

Британський аеропорт Хітроу, що є четвертим у світі за кількістю перевезень, створив ролик, зворушує до глибини душі.

Він закликає проводити новорічні свята разом зі своєю сім'єю, відкласти навіть термінові справи, щоб провести час із найближчими та найріднішими людьми. Гасло промо-кампаній: «Приїдьте додому – це найкращий подарунок з усіх».

Нещодавно Анатолій Анатоліч зворушив милою сімейною фотосесієюАнатолій Анатоліч зворушив милою сімейною фотосесією. Таким чином ведучий нагадав про важливість сімейних цінностей і значущих миттєвостей у житті.

Промо-ролики одного з найбільших універмагів Британії вже вкотре збирають мільйони перегладів. У минулому році відео про горе-кота, що ледь не спалив дім своїх госоподарів, зірвало Інтернет-простір. 

2016 рік компанія вирішила завершити мультиплікаційним мюзиклом, що показує типове життя чоловіка, який прагне провести новорічні свята з родиною. Проте йому стають на заваді буденні і непотрібні справи, коли обставини стають сильнішими від бажання. Герой не здається і придумує, як завершити всі справи і провести з рідними різдвяні канікули.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 кроків, щоб почати Новий рік на х​вилі успіху і позитиву

Компанія користується популярністю своїх промо-роликів, і в магазинах уже продається імбирне печиво у формі головного героя мюзиклу. Усі виручені кошти йдуть на благодійність, аби усі змогли відчути магію свята. Гасло кампанії: «Різдво – для того, щоб ділитися».

Ольга Фреймут розповіла, що подарує дітям на Новий рікБританський онлайн-магазин зняв промо-мультик, який нагадує, що на Різдво кожен повинен отримати своє різдвяне диво. Дівчина кожному незнайомому подорожньому робить невеличкий подарунок. З кожним дарунком, її серце стає все більшим. Гасло кампанії: «Віддаючи, ти отримуєш більше».

Подарунок до Дня святого Миколая: Як обрати якісний шоколад для дітейВідома мережа магазинів одягу Marks & Spencer створила чуттєвий ролик із подвійною сюжетною лінією. Перша показує сімейне життя Санта Клауса. Вкотре підкреслюється, що за кожним великим чоловіком стоїть мудра жінка.

Місіс Клаус не байдикує, коли її чоловік розвозить подарунки по всьому світу. Вона має власну пошту, про яку містер Клаус не здогадується. Коли чоловік вирушає на роботу, вона, ніби таємний агент, сідає у вертоліт і здійснює найпотаємніші дитячі мрії.

Так сталося і цього Різдва. Маленький хлопчик зробив сестрі прикрість. Щоб загладити свою провину і довести свою любов, він просить принести їй омріяний подарунок.

Новий рік – це знакове свято не лише для окремої родини, а й для країни в цілому. Зустрічайте свята весело разом з 1+1.

У нашому святковому розділі ми розповімо, як бюджетно прикрасити оселю, що приготувати, щоб вразити кулінарними шедеврами, як досягти запланованого у Новому 2017 році.