7 кроків, щоб почати Новий рік на х​вилі успіху і позитиву

Психолог Наталя Підлісна розповіла, як правильно почати рік.

Поділитися:

Відомо, що наймагічнішим числом є 7, тож саме 7 рекомендацій зможуть дати вам усе необхідне для покращення життя.

Люди завжди перебувають у різному стані. Та всім нам потрібні гарні поради. Я б хотіла полегшити життя вам. Людям, які зараз відчувають психічний спад, я написала 7 «дозволів», що звільнять вас від повинностей і ускладнень7 порад психолога для тих, хто втомився чекати дива на Новий рік. А тепер - поради для тих, хто вже пережив стадію виснаження, відновив сили і готовий до нових звершень.

1) Напишіть перелік листів, які ви не відправили друзям,  роботодавцям і Всесвіту. Нехай у листі відобразяться всі ваші побажання, які зосталися лише в думках. Потім уважно перечитайте список, викресліть те, що вже зробили інші, поки ви соромилися, і починайте розсилати свої найбожевільніші бажання в листах.

2) Складіть перелік найпозитивніших друзів. Якщо у вас їх менше, ніж троє, тоді потоваришуйте ще з кількома.

Виберіть з віртуальної реальності позитивних людей і почніть з ними зустрічатися.

Оточивши себе радісними і позитивними людьми, ви зміните якість свого життя. У вас теж буде багато радості й позитиву.

3) Відпустіть минуле, вам треба йти в сьогодення. У вас занадто багато цілей і ідей, аби ворушити свої минулі спогади. Пригадайте, що сталося з Еврідікою та дружиною Лота. Вони надміру цінували минуле. Вони озиралися. У вас немає на це часу! Будуйте міст від теперішнього до майбутнього.

4) Починайте кар’єру сценариста, навіть якщо ви бухгалтер. Пишіть сценарії своїх завтрашніх і післязавтрашніх днів, пишіть сценарії іншим людям, які радітимуть від можливості побути пасивними акторами.  А ви – припиняйте кар’єру актора, якому все хтось прописав.

Сценарист! Ось активний учасник усіх подій!

5) Складіть план повернення боргів. Зустріньтеся з усіма, кому ви заборгували, і покажіть їм ваші плани. Якщо вони чекатимуть від вас грошей або дій, скажіть, що діятимете чітко за своїм планом. І починайте віддавати.

Чим більше ви віддасте, тим більше здобудете.

6) Напишіть план заходів на місяць, тиждень, завтрашній день. За відвідування кожного з них ви отримаєте нагороду. Нагороду розробіть самі.

У вас має бути список заохочень для себе тільки за те, що ви відвідали всі найважливіші лекції, вечірки, виставки та суботники.

Купуйте собі «печивко» за кожне відвідування заходу й не забувайте вранці підбивати підсумки: з ким цікавим я познайомився, що я спробував уперше, які уроки я виніс, як я зможу все це використовувати для свого зростання.

7) ______________________ впишіть у порожній рядок пораду для себе. Ніхто не може дати вам таку рекомендацію, як ви самі.

Ви – найрозумніший порадник у своєму житті, і ніхто не міг би вчиняти правильніше в тих чи інших ситуаціях, знаючи і враховуючи всі обставини, які були вашими. Напишіть і зробіть це!