Алла Мазур розповіла, як проведе Різдвяні свята

Ведуча ТСН поділилася, з ким і де проводитиме новорічну відпустку.

Поділитися:

Ведуча ТСН Алла Мазур, яка нещодавно  всьоме отримала статуетку Телетріумф, у програмі «Світське життя» розповіла Каті Осадчій про свої враження від перемоги та поділилася планами на Різдвяні свята.

За словами телезірки, подібний конкурс приносить їй неабияке задоволення, а змагання для неї – шанс стати краще.

Весь кайф «Телетріумфу» в тому, що це чесне змагання й інтрига тримається до останнього. Чесно кажучи, доволі сильне конкурентне середовище. Дуже цікаві дівчата, я з захопленням стежу за їхньою роботою, - підкреслює Алла Мазур.

Читайте також: Алла Мазур зізналася, хто «гіпнотизує» її щоранку.

Ведуча ТСН також зізналася, що до неї дуже часто на вулиці підходять люди, щоб дізнатися останні новини. Алла Мазур говорить, що інколи бере на себе сміливість переказувати їх.

Іноді відчуваю себе пересувною телестанцією, мобільним випуском новин. Тому що іноді я переказую, що є нового, дуже часто ми розпочинаємо розмову з ким завгодно - з таксистом, з продавцем, в приймальні у хімчистці, - каже ведуча.

Також Алла Мазур поділилася своїми планами на Різдвяні свята. Тріумфаторка року планує провести новорічну відпустку разом зі своїм сином, Артемом.

Артем дуже цього чекає. Ми так зраділи першому снігу, що вже вибралися гуляти. Неподалік від дому є гірки. Ми спеціально купили собі льодянки, і спускаємося на них, - зізнається Алла Мазур.

Читайте також: Тренер «Голосу країни 7» Сергій Бабкін: «Новий рік зустріну з сім'єю у новому будинку».

Ведуча розповіла і про своє нове придбання – сніголіпи, які вона встигла випробувати разом зі своїм сином.

Ми зустріли одного хлопчика і ми з його мамою намагалися бути осторонь, щоб подивитися, як хлопці з цим впораються. Та хлопці нам сказали, що ми їх боїмося. Тоді мами взяли до рук сніголіпи, наліпили собі арсенал цілий і у нас була прекрасна битва сніжками, це було чудово. Думаю, на канікулах будемо це повторювати, - каже ведуча ТСН.

Нагадаємо, нещодавно Алла Мазур встановила новий рекорд професійних нагород.