Джамала: «У мене виростають крила, коли я чую слова гімну»

Зірка розповіла, як знімали новорічний відеоподарунок від каналу 1+1.

Поділитися:

Як знімали новорічний сюрприз для глядачів 1+1 у технології 360⁰До Нового року «1+1» приготував зворушливий відеоподарунок для своїх глядачів. У виконанні зірок каналу, паралімпійців, воїнів АТО та учасників шоу «Голос. Діти 3» прозвучить гімн України.

Головну партію в українському гімні виконала зірковий тренер «Голос країни 7» Джамала. Зйомки за її участі тривали близько 7 год.

Людям здається, якщо ролик триває кілька хвилин, то стільки ж його і знімають. Але ні! Процес займає значно більше часу, – каже Джамала.

За словами співачки, вона вивчила гімн України, коли ще навчалася у консерваторії. Цю особливу пісню Джамала вже розібрала не лише по нотах, а й змісту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де і з ким Джамала зустріне Новий рік

У мене виростають крила, коли я чую слова гімну, – каже Джамала.

Ведучі «1+1» зворушливо привітали глядачів із Новим роком (відео)Зйомки ролика відбувалися в одній із арт-галерей столиці протягом двох днів. Ведучих поділили на невеличкі групи та знімали по черзі. Зірки «1+1» впевнені, що у новорічну ніч гімн України зазвучить по-особливому.

Знімальна група довго готувалася до початку процесу. Спеціально для «1+1» створили спеціальні декорації, що виводилися на стіни арт-галереї через проектор. Вже культовим стала поява у кліпі зображення дерева, яке глядачі могли бачити раніше під час виступу Джамали на Євробаченні 2016.

Зауважимо, що цього року «1+1» представить гімн у двох версіях – телевізійній та створеній спеціально для Інтернету. Остання стане сюрпризом для користувачів, адже її можна буде переглянути в інноваційному форматі 360⁰.

Дивіться з 31 грудня на 1 січня в ефірі каналу «1+1».