Гороскоп подорожей 2017 для всіх знаків зодіаку

Читайте гороскоп подорожей та творчості на Новий 2017 рік від астролога проекту «Одруження наосліп».

Поділитися:

Коли варто планувати відпустку та як її краще провести? Що принесуть робочі поїздки та далекі подорожі? Які ідеї краще реалізовувати та хто в цьому допоможе? 

Астролог проекту «Одруження наосліп» Олексій Котенко підготував гороскоп подорожей на 2017 рік для всіх знаків зодіаку. Читайте гороскоп подорожей та творчості 2017 та дізнавайтеся, що принесуть мандрівки. 

ОВЕН: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Планувати відпустку і дальні поїздки найкраще на січень, лютий, травень і грудень. Якщо зважитесь вирушити в подорож в інший період, приготуйтеся до труднощів з оформленням документів та інших перешкод у дорозі.

Овни творчих професій можуть проявити свій талант у липні, серпні та грудні, у цей час вдало пройдуть усі презентації, виступи на публіці. У лютому, квітні та травні корисним виявиться усамітнення – зійде натхнення, і ви зможете створити справжній шедевр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кар'єри 2017 для всіх знаків зодіаку.

ТЕЛЕЦЬ: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Не варто планувати відпустку та вирушати в подорож у лютому та березні – вірогідні бюрократична тяганина і несприятливий збіг обставин. У квітні поїздки, пов’язані з відпочинком, виявляться надзвичайно вдалими, а у травні ви постійно перебуватимете в ділових відрядженнях.

Для реалізації творчих проектів найкращий час – кінець січня, квітень і жовтень. Натхнення допоможе створити цікавий твір, здобути популярність і чималий дохід.

БЛИЗНЮКИ: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Січень – вдалий час для творчих людей, їх відвідає натхнення. Лютий, квітень, серпень і грудень принесуть любовну пригоду в подорожі, нові цікаві знайомства. Творчі союзи та успіх у співавторстві можуть подарувати лютий, квітень, серпень і грудень.

У вересні настане благодатний час для консультацій – ви зумієте донести свої ідеї. Записуватися на прикладні курси та рукоділля найкраще в листопаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп здоров'я 2017 для всіх знаків зодіаку.

РАК: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Для подорожей в далекі країни літо – не найкращий час. Ліпше перенесіть відпустку на січень, березень, травень, листопад або грудень. Творчі Раки в цей період зможуть отримати визнання й загальну популярність. Презентації, виступи перед публікою та конкурси треба проводити в січні, липні та листопаді.

ЛЕВ: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Лютий принесе деякий «застій» у творчості. Усе налагодиться до початку травня. Цього місяця, а також у серпні і вересні зірки обіцяють успіх у публічних справах, турне, поїздках і виступах. Займатися самонавчанням найкраще у червні, липні, жовтні. Презентації пройдуть дуже успішно в серпні та грудні.

ДІВА: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Відпустка у 2017 році буде незабутньою, якщо в подорож з коханим вирушити в січні, червні або листопаді. Самотні Діви в поїздці познайомляться з людиною, з якою в подальшому зможуть побудувати близькі стосунки. Для далеких мандрівок добре підходить кінець літа-початок осені.

Творчим натурам та представникам публічних професій варто чекати на успіх у жовтні: будь-які виступи перед публікою відбудуться дуже яскраво та принесуть популярність. У серпні й грудні усамітнений відпочинок на природі подарує хвилини натхнення, коли можуть народитися оригінальні ідеї та проекти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп грошей 2017 для всіх знаків зодіаку.

ТЕРЕЗИ: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Терези можуть планувати відпустку з партнером у лютому, травні, липні і вересні – поїздки будуть яскравими та цікавими. Не варто вирушати в дорогу в березні і червні: далеко від дому можливі нещасні випадки та інші неприємності. На представників творчих професій чекає величезний успіх в лютому.

У цей час презентація проекту, виступ на конференції або участь у музичному конкурсі принесе славу. Натхнення відвідає у жовтні, коли можна усамітнитися й створити цікавий проект. А для самоосвіти, навчальних курсів найбільш сприятливими є лютий і друга половина літа.

СКОРПІОН: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Увесь рік на Скорпіонів чекає успіх у творчості. Найкращий час для публічної діяльності – це січень, травень, червень, листопад і грудень. Зайнятися самонавчанням можна в січні і березні.

У квітні є ймовірність нового хобі, яке буде пов’язане з тваринами, технікою, нетрадиційним лікуванням. У подорожі та поїздки, що стосуються творчості та спорту, найкраще вирушати в березні і влітку, а на усамітнений відпочинок – у листопаді.

СТРІЛЕЦЬ: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Весна буде насичена виступами на публіці: наради і конференції, презентації і рекламні кампанії пройдуть дуже вдало в березні-травні, а також у грудні. Подорожі в серпні-вересні і грудні обіцяють стати незабутніми, з яскравими емоціями і враженнями.

А листопадовий відпочинок у санаторії, на самоті чи на природі наповнить Вас натхненням і дозволить попрацювати над творчим проектом, втілити давно задуману креативну ідею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кохання 2017 для всіх знаків зодіаку.

КОЗЕРІГ: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Почніть рік яскраво, цікаво, екстремально, а ось улітку побудьте на самоті. Весь рік вам рекомендується займатися духовними практиками, творче хобі допоможе забути про проблеми на роботі і вдома. Більше й частіше відпочивайте з дітьми і партнером, але уникайте поїздок у червні, серпні та жовтні.

Якщо завжди хотіли навчитися грати на музичному інструменті, то найкращий місяць для цього – лютий. Пік натхнення припаде на вересень, також підходящими для творчості є травень, липень, серпень і грудень.

ВОДОЛІЙ: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Натхнення та оригінальні ідеї цьогоріч будуть частими гостями у Водоліїв. Лютий, квітень, жовтень і грудень можуть стати надзвичайно творчими місяцями, коли народжуються яскраві проекти, «приречені» на успіх. Заплануйте важливі виступи перед широкою аудиторією на серпень і жовтень – ви сяятимете на сцені, з акторською майстерністю та гідною аргументацією завоюєте прихильників і шанувальників.

У подорож слід вирушати у квітні, серпні або жовтні – вона обіцяє безліч позитивних емоцій і вражень. У травні можна зайнятися самоосвітою, піти на курси або майстер-класи.

РИБИ: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Загалом рік для творчості у Риб дуже сприятливий, творчий процес приноситиме не лише задоволення, але й вигоди та визнання. Найсприятливіші місяці для творчих особистостей – січень, лютий, квітень, грудень. А у травні і листопаді вдалий період як для творчості, так і для подорожей!