Інспектор Володимир Остапчук розповів, який сюрприз готує дружині на Новий рік

Ведучий Інспектор. Міста зізнався, де святкуватиме Новий рік

Поділитися:

Нещодавно стало відомо, що 1+1 почав роботу над другим сезоном проекту Інспектор. Міста. Нагадаємо, перший сезон програми ще на етапі зйомок викликав значний резонанс серед представників ЗМІ, міської влади та громадськості. У новому сезоні перевіряти міста буде ведучий «Євробачення 2017» Володимир Остапчук.

У програмі телеведучий проведе інспекції українських міст і оцінить рівень комфорту життя простих українців у кожному з них. Інспекції будуть проводитися за шістьма критеріями. Крім уже традиційних - медицина, освіта, безпека, їжа і еліта, - ведучий також оцінить сферу послуг, важливу роль в якій грають відкритість і доброзичливість населення в містах. Володимир Остапчук поділився враженнями, як це - бути новим ведучим проекту Інспектор. Міста. Володимир зізнається, що у прийнятті усіх рішень керується лише справедливістю і завжди намагається докопатися до істини. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий «Євробачення» Володир Остапчук розповів, чому збирається емігрувати до Канади

- Як реагують люди на ваші інспекції?

- Ми хочемо бути неупередженими та об’єктивними у всьому, що ми робимо. Близько 70% людей дякують за справедливість. Вони розуміють, що не ідеальні і обіцяють виправитися, щоб отримати іншу табличку. Більше того, для них це дуже важливо, тому що вони хвилюються що після інспекції про них буде думати уся країна. Для мене було великою відповідальністю - винести те чи інше рішення. У нас є важливе нововведення - ми даємо людям ще один шанс виправитися, якщо в них є якісь помилки або підтвердити, що ми не дарма їм вручили табличку гордість міста. 

- Чим здивує новий сезон Інспектор. Міста?

- У новому сезоні - Володимир Остапчук, а також у нас будуть стеження, бійки, сльози. Новий сезон дивуватиме українців усім спектром емоцій. Щоразу ми шукали не просто місце для проведення інспекції, а історії реальних людей, які змінюють нашу країну на краще. 

- Що найбільше вразило під час зйомок проекту?

-  Найбільше вражали під час зйомок проекту інспекції у дитячих закладах й інтернатах. Наприклад, ми знімали одну із інспекцій в Ужгороді, в інтернаті для глухонімих дітей. Там було багато покинутих дітей та малечі, яка не може правильно соціалізуватися у цьому житті. Попри те, що у цих закладів були проблеми, люди, що там працюють, справді люблять цих дітей і вкладають у їх виховання душу. Там стільки сліз та емоцій! Для мене, як для тата, вчителя та інспектора, це було щось неймовірне.

- Як зустрічатимете Новий рік? 

- Ми поїдемо в гори, адже дуже любимо подорожувати. Моя дружина про це ще не знає. Може, вона дізнається від мене, а може - від інтерв'ю з 1+1. До речі, ми любимо подорожувати з родиною. У мене в житті є три найважливіших речі - кохана людина, улюблена робота та подорожі. Не витрачайте гроші на дрібниці, і більше подорожуйте, адже це завжди нові емоції та досвід. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Груди, ноги чи очі? Вололимир Остапчук допитав футболістів та бізнесменів про їхні критерії жіночої